Món Esport
El Barça destitueix Pere Gratacós després de les seves paraules sobre Leo Messi
  • CA

El FC Barcelona ha anunciat aquest divendres la destitució de Pere Gratacós com a responsable de relacions institucionals esportives amb la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) hores després que expressés una opinió “que no coincideix” amb la del club respecte a Leo Messi. “Pere Gratacós ha estat destituït com a responsable de Relacions Institucionals Esportives del FC Barcelona amb la Reial Federació Espanyola de Futbol per haver expressat públicament una opinió personal que no coincideix amb la de l’entitat, després del sorteig dels quarts de final de la Copa del Rei celebrada avui a Madrid”, ha assenyalat el club blaugrana en un comunicat.

En el mateix deixa clar que la decisió ha estat presa pel director d’esports professionals del club, Albert Soler, que assumirà directament aquestes funcions a partir d’ara. Tot i això, Gratacós continuarà vinculat al club desenvolupant la resta de tasques que ja exercia en el marc del projecte Masia 360. La polèmica va començar quan Gratacós, preguntat per la renovació de Leo Messi, va assegurar: “”No només va ser Leo. Messi és dels més importants de l’equip, però qui es va classificar va ser l’equip. Sense Iniesta, Neymar, Piqué i companyia, Leo no seria tan bon jugador. Això sí, és el millor”, 

 

Unes paraules sobre Messi que no tindrien tampoc massa importància si no fos perquè el director general del club, Òscar Grau, està en la palestra mediàtica després de demanar calma i mantenir el cap fred en la renovació de contracte del crac argentí. Així, amb el debat encès, Soler ha optat per prescindir de Gratacós com enllaç amb la RFEF.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa