Món Esport
El Barça denuncia que és víctima d’un xantatge al cas dels columbaris
  • CA

 

El president del Barça, Josep Maria Bartomeu i el propi FC Barcelona – representat pel cap dels serveis jurídics, Romà Gómez Pontihan declarat aquest matí al Jutjat número 7 de Barcelona com a investigats per un delicte d’estafa en el conegut com a cas dels columbaris. El Barça s’ha defensat argumentant que el club ha estat “víctima d’un xantatge”.

Segons ha explicat La Graderia de la Cadena SER, Romà Gómez Ponti, home fort del departament jurídic del club, a preguntes de l’advocat blaugrana, ha declarat que el Barça és víctima d’un xantatge per part de José Huertes, propietari del 15% de l’empresa columbaris.

Huertes va presentar la querella per suposada estafa contra el club i Bartomeu. El Barça esgrimeix que aquesta querella va produir-se després de la negació del Barça a pagar tres milions d’euros. Huertes va demanar aquesta xifra, a canvi de frenar la denuncia i el Barça així ho ha acreditat amb la precisió de dia, hora i lloc del xantatge.
 

Freixa va declarar el passat divendres
 

L’exdirectiu del Barça també està acusat d’estafa per simular contractes que eren, en realitat, comissions il·lícites, segons els querellants. Toni Freixa va declarar divendres i va negar aquesta acusació, presentant un document davant el jutge que, segons Freixa, acreditava que va treballar de manera regular amb l’empresa de columbaris GM Sports.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa