Món Esport
El Barça defensa Messi i mostra la seva “indignació” per la sanció de la FIFA
  • CA

El FC Barcelona ha mostrat aquest dimarts la seva “sorpresa i indignació” davant la sanció de quatre partits a Leo Messi pels insults al quart col·legiat del partit d’Argentina contra Xile, i ha recordat que l’argentí és “un jugador exemplar”.

 

“El FC Barcelona expressa la seva sorpresa i indignació davant l’actuació d’ofici de la Comissió Disciplinària de la FIFA per sancionar el jugador Leo Messi, després del partit classificatori de la Copa Mundial de la FIFA Argentina-Xile“, ha assenyalat el club en un comunicat.

De fet, el Barça considera “injusta i totalment desproporcionada” la sanció de quatre partits i els 9.355 euros de multa finalment imposada al jugador argentí per les seves “paraules injurioses contra un àrbitre assistent” durant el partit contra Xile.

 

“Finalment, el FC Barcelona vol reiterar el seu suport a Leo Messi, esportista exemplar per la seva conducta dins i fora dels terrenys de joc”, ha recalcat.

Només queden quatre jornades per finalitzar les eliminatòries sud-americanes per al Mundial 2018, per la qual cosa Messi tan sols podrà disputar l’última i amb prou feines podrà ajudar la selecció albiceleste, que es troba en plena lluita pel bitllet mundialista i més després de la seva derrota davant Bolívia (2-0) en el primer partit de sanció per a Messi.

 

En concret, el davanter tampoc no podrà jugar davant l’Uruguai, Veneçuela i el Perú, i la seva tornada es produiria contra l’Equador.

 

Per la seva banda, l’Associació de Futbol Argentí (AFA) ha assegurat aquest dimarts que apel·larà la decisió de la FIFA per poder comptar amb el seu capità abans de la decisiva fase final de les Eliminatòries.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa