Món Esport
El Barça de Valverde engega motors
  • CA

El Barça torna a la feina un mes i mig després del darrer partit oficial, la final de la Copa del Rei, i ho fa amb un nou projecte esportiu. Les primeres noves cares seran, aquesta temporada, les de la banqueta, amb Ernesto Valverde com a líder d’un staff tècnic format per sis altres membres: el segon entrenador Jon Aspiazu; el tècnic auxiliar Joan Barbarà, l’entrenador de porters José Ramón de la Fuente i tres preparadors físics, José Antonio Pozanco, Edu Pons i Antonio Gómez.

La temporada 2017-18 a can Barça arrenca aquest dimecres amb la primera sessió d’entrenament, prevista per les 18:30 hores de la tarda i en la qual hi haurà la presència de 19 jugadors, 14 corresponents a la primera plantilla, que saltaran a la gespa de la Ciutat Esportiva Joan Gamper acompanyats de cinc joves del filial, Adrián Ortolà, Carles Aleñá, Marc Cucurella, Sergi Palencia i el brasiler cedit de Palmeiras, Vitinho.

 

 

 

 

Aquest matí, des de les 9:00 hores, els jugadors han estat citats per passar les corresponents proves mèdiques abans d’iniciar els entrenaments, en els quals encara no hi seran presents Iniesta, Sergio Busquets, Jordi Alba, Digne, Samuel Umtiti, els internacionals que van disputar partits amb les seves seleccions després del darrer compromís amb el club blaugrana i abans d’iniciar les vacances i que es vestiran de curt el proper divendres. El mateix dia també s’incorporarà Denis Suárez, que fins el 30 de juny va ser a Polònia disputant l’Europeu Sub-21 amb la selecció espanyola.

El viatge a Japó per a la presentació de Rakuten com a nou patrocinador del Barça farà que Lionel Messi, Neymar Jr, Gerard Piqué i Arda Turan s’uneixin als companys d’equip el proper dissabte, el dia que Valverde disposarà de tots els efectius per a iniciar la pretemporada i la preparació del curs, que es completarà amb el viatge als Estats Units i la disputa de tres partits amistosos d’alt nivell: Juventus (23 de juliol), Manchester United (27 de juliol) i Reial Madrid (30 de juliol). Tot això, abans de la celebració del primer títol oficial, la Supercopa d’Espanya, que enfrontarà -de nou- el Barça i el Reial Madrid (13 i 16 d’agost).

 

Deulofeu i la confiança de Valverde

 

Gerard Deulofeu ha tornat al Barça amb les piles carregades. Després d’una etapa al Milan on el de Riudarenes ha recuperat la confiança en el seu futbol, l’extrem dret arriba al Barça amb l’objectiu de fer-se un lloc en un atac carregat de pólvora. I la primera demostració ha estat la presència al primer entrenament de grup, en el qual s’hi incorpora escurçant les vacances i avançant dos dies la seva convocatòria. Deulofeu tenia permís per presentar-se a la Ciutat Esportiva el proper divendres 16 de juliol. El dibuix tàctic, el model de joc de Valverde i l’actitud del futbolista dictaminaran el rol de Gerard Deulofeu per aquesta propera temporada.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa