El Barça de futbol sala també es posa la corona de Rei a la Copa (1-2)
X
La celebració del títol de Copa al vestidor blaugrana | FC BARCELONA

Dues setmanes després de fer-se amb la Copa del Rei de bàsquet, el Barça ha sumat un nou títol de Copa d’Espanya per una altra de les seves seccions, la de futbol sala. L’equip d’Andreu Plaza, que recupera un títol que feia sis anys que no aconseguia, s’ha imposat a la final disputada aquest diumenge a València contra ElPozo Múrcia (1-2) gràcies als gols de Ferrao (min. 13) i Marcenio (min.30), que han deixat sense efecte la diana dels murcians, obra de Pito (min. 25).

L’equip ha completat una final molt sòlida en la qual ha hagut de treballar el triomf de valent, ja que s’ha vist frenat fins a cinc vegades pels pals per endur-se un trofeu molt desitjat. Amb el gol de Ferrao, MVP del torneig, el Barça ha obert el marcador. Dyego ha estat a punt de doblar l’avantatge, però ha errat un xut clar poc abans del descans. Els murcians han donat una passa endavant i han empatat en una jugada a pilota aturada. Però només cinc minuts després, el Barça s’ha tornat a avançar amb un potent cacau després d’una paret entre Marcenio i Ferrao.

ElPozo ha buscat l’empat amb el porter jugador (min 36). Però el conjunt d’Andreu Plaza s’ha defensat amb tot per assegurar una victòria molt dolça per al Barça Lassa. Un conjunt que trenca, d’aquesta manera, més d’un lustre sense guanyar la competició que enfronta els vuit millors equips de la primera volta de la Lliga a cada temporada.