Món Esport
El Barça crearà la seva pròpia productora audiovisual
  • CA
Barça Studios, la primera productora audiovisual de contingut 100% blaugrana, entrarà en funcionament el pròxim 1 de juliol. | FC Barcelona

Josep Vives ha informat dels acords aprovats per la junta directiva en la reunió d’aquest dimarts: l’assignació de 405 abonaments impagats a socis inscrits en llista d’espera a partir de la temporada 2019/20, l’execució de l’opció de compra de Paulinho per part del Guangzhou Evergrande (no ha fet públiques les xifres, però sí que ha assegurat que el resultat final de l’operació ha estat molt beneficiosa per a totes les parts) i la ratificació de Ramon Térmens com a síndic de penyes per als pròxims quatre anys. A més, el portaveu del Barça ha felicitat l’equip d’hoquei per la consecució de la Copa Intercontinental el passat mes de desembre i ha desitjat sort a Lluís Cortés, nou entrenador del primer equip femení.

 

L’últim punt que ha aprovat la junta directiva ha estat la creació de Barça Studios, un “nou projecte estratègic del club per a l’impuls del futur centre de creació, producció i distribució de tots els continguts audiovisuals, inclòs Barça TV“. L’entitat blaugrana, el contracte de la qual amb Movistar per a l’explotació de continguts audiovisuals acaba el 30 de juny del 2019, ha decidit d’aquesta forma posar en marxa, a partir de l’1 de juliol, la primera productora audiovisual de contingut 100% blaugrana.

 

Vives ha informat que el projecte “està en fase d’elaboració”, però ha assegurat que es farà “una aposta decidida” pel canal de televisió del club i que aquest comptarà “amb un plató molt més gran” i tindrà “una imatge renovada”. L’objectiu, sempre segons el portaveu culer, és el de desenvolupar “una plataforma que, de forma ordenada, pugui produir continguts de forma potent i en l’àmbit mundial”. “És normal que tinguem una eina molt potent per oferir un determinat servei i, a més, generar una nova àrea de negoci amb l’explotació dels nostres continguts audiovisuals“, ha sentenciat.

 

Josep Vives repassa l’actualitat blaugrana

 

EL BARÇA BUSCA UN DAVANTER; ALCÁCER SE SURT A ALEMANYA

“No ens hem penedit mai de la seva marxa, al contrari. Ens alegrem molt dels èxits de Paco Alcácer al Borussia Dortmund”.

 

FITXATGE D’UN DAVANTER

“La nostra secretaria tècnica està sempre atenta al mercat per reforçar l’equip. Les coses han canviat molt: ara és complicat que un equip acabi una temporada amb la mateixa plantilla que tenia quan la va començar”.

 

XIFRES ECONÒMIQUES DE L’OPERACIÓ PAULINHO

“Ens agrada explicar detalls d’operacions beneficioses com ha estat aquesta, però en el cas de Paulinho no podem donar xifres exactes perquè estem subjectes a una clàusula de confidencialitat. L’acord és magnífic per al Barça, per al Guangzhou i per al jugador”.

 

EL BARÇA, SATISFET AMB EL VAR

“La junta directiva del Barça sempre va defensar la implantació del VAR per què ajuda el futbol i l’arbitratge. Una altra cosa és que quan s’aplica una cosa nova és normal que hagi de tenir un temps necessari d’adaptació. Entenem que és una magnífica eina, encara que sabem que ens pot perjudicar en alguns moments”.

 

FUTUR DE VALVERDE

“Estem molt contents amb ell. És tenaç, discret, humil… Ell té contracte i estem tranquils. Deixem-lo treballar, estem arribant el tram decisiu de la temporada. A les persones, els terminis se’ns acostumen a imposar, però quan tot està fluint bé i hi ha honestedat, els terminis no son necessaris”.

 

NEYMAR TORNARÀ AL BARÇA?

“Mai parlem de jugadors que tenen contracte amb altres clubs. Neymar no serà cap excepció. Ell va prendre una decisió després de renovar el seu contracte amb el Barça. Nosaltres tenim una gran plantilla i estem centrats a lluitar pels títols. Si ens ha trucat cinc vegades? Això no és cert, però no parlem d’interioritats”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa