Món Esport
El Barça contra la maledicció d’Anoeta
  • CA
Anoeta torna a rebre el Barça | R. Sociedad

El Barça juga avui a un dels seus camps maleits: Anoeta. La pista d’atletisme de Sant Sebastià espera els homes blaugranes, que no guanyen a Anoeta des del 2007: una dada que no convida a l’optimisme.

Al record de tots encara està la derrota de la temporada passada, per 1-0, que va tornar a reactivar una Lliga que semblava guanyada pels culers. Però el pitjor dia de Luis Enrique a Anoeta va ser a principis del 2015, quan va deixar Messi, Piqué i mig equip a la banqueta i va estar a punt de deixar de ser entrenador. 

El conjunt barcelonista ha viatjat a Anoeta amb 18 futbolistes, sense Iniesta, Arda Turan ni Sam Umtiti. A les baixes d’aquests tres futbolistes hem d’afegir la de Mathieu, que continua lesionat, Aleix Vidal, que té permís perquè es va casar a Almeria ni Jordi Masip, que ha estat pare. És per això que Aleñà i Marlon Santos completen la llista de Luis Enrique. 

 

Per la seva banda, Eusebio, qui Luis Enrique creu que té totes les qualitats per ser entrenador del Barça en un futur, alinearà l’onze de gala. L’exjugador del Barça no ha donat cap sorpresa als 18 convocats de la Reial: Rulli, T. Ramírez, C. Martínez, Aritz, Mikel, I. Martínez, Raúl Navas, Yuri B., Illarra, Zurutuza, Granero, Canales, X. Prieto, Carlos V., Oyarzabal, D. Concha, Willian J. i Juanmi. 

L’entrenador txuri urdin sap que la història no serveix, tampoc la maledicció d’Anoeta i és conscient que hauran de fer molt bé la feina per rascar alguna cosa positiva contra el Barça, però Eusebio vol allargar l’agonia del Barça a Anoeta, el camp on menys ha puntuat després del Bernabéu. 

Possibles alineacions: Rulli; Carlos Martínez, Navas, Íñigo, Yuri; Illarra, Zurutuza, Xabi Prieto; Oyarzabal, Willian José, Carlos Vela. 

FC Barcelona: Ter Stegen; Sergi Roberto, Piqué, Mascherano, Jordi Alba; Busquets, Rakitic, Denis Suárez; Neymar, Suárez i Leo Messi. 

Àrbitre: Gil Manzano



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa