Món Esport
El Barça, contra l’Eibar i contra el clima
  • CA

 

El Barça tindrà un rival més a Ipurua: el clima. Luis Enrique ha acceptat avui que el preocupa com pugui estar el terreny de joc. “A tots dos ens convé que estigui en perfectes condicions”, ha dit, assegurant que està pendent de l’evolució d’aquesta onada de fred siberià. 

Demà s’espera una temperatura d’entre 5 i 7 graus a Ipurua a les 21:00 (el partit és a les 20:45). Si es manté aquesta previsió, el Barça no s’haurà de preocupar per les condicions climatològiques, ja que no hi haurà gel i l’herba estarà en unes mínimes condicions. 

Tot i això, Luis Enrique està amoïnat per la possibilitat que el clima empitjori i la pràctica del futbol es dificulti a Ipurua. L’expedició blaugrana viatja sense Iniesta ni Rafinha (lesionats), Mascherano (sancionat) ni Masip (decisió tècnica). 

 

La convocatòria del Barça per visitar l’Eibar és la següent: Ter Stegen, Cillessen, Piqué, Rakitic, Sergio, Denis, Arda, Suárez, Messi, Neymar Jr, Paco Alcácer, Jordi Alba, Digne, Sergi Roberto, André gomas, Aleix Vidal, Umtiti y Mathieu.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa