Món Esport
El Barça construirà l’estadi Johan Cruyff
  • CA

 

El Nou Mini Estadi tindrà el nom de Johan Cruyff. Aquest és l’homenatge principal que el Barça brindarà a l’home que va posar el Barça a l’aparador mundial. Així ho ha anunciat el president del Barça, Josep Maria Bartomeu, en un acte de presentació celebrat a l’Auditori 1899. 

“El Mini Estadi ja no es dirà mai més així, quan es construeixi el nou camp a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, es dirà Johan Cruyff”, ha assegurat el màxim mandatari blaugrana. El Barça també ha anunciat la construcció d’una estàtua al nou espai Barça. 

 

El club iniciarà els tràmits necessaris per canviar el nom del carrer Arístides Maillol i rebatejar-lo com a carrer Johan Cruyff, ha explicat Jordi Cardoner, vicepresident primer del Barça. Per últim, el club ha expressat la seva voluntat d’establir un espai memorial dedicat al Johan Cruyff al Museu del Barça. 

Jordi Cruyff, fill de l’holandès volador, ha agraït l’homenatge del club i ha expressat la seva satisfacció pels acords arribats: “Si al meu pare li haguessis donat un lloc, seria el de la formació, així que crec que estaria content amb l’homenatge que li fem”. Com a mostra d’agraïment, la família ha cedit la samarreta de Cruyff i la seva Pilota d’Or per col·locar-les al museu blaugrana. 
 



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa