Món Esport
El Barça busca la proesa a la Lliga de Campions femenina (19:00h)
  • CA

Un Miniestadi ple com un ou serà l’escenari d’una nova jornada històrica per al primer equip femení del Barça. Les blaugrana van aconseguir sortir vives de Lió, en l’anada dels quarts de final de la Lliga de Campions i davant l’equip més potent del continent, i arriben a la tornada amb la possibilitat que el factor camp ajudi a assolir una gesta impensable el dia del sorteig. El 2-1 de l’anada ho deixa tot obert i manté el Barça dins l’eliminatòria, obligat -això sí- a vèncer l’Olympique de Lió i evitar que les franceses aconsegueixin més d’un gol a l’estadi barceloní, un fet que coaccionaria el Barça amb la necessitat de vèncer per dos gols de diferència.

El Mini serà un clam, com ja ho fou en les semifinals disputades la darrera temporada davant el París Saint-Germain, finalista del torneig i sotscampió d’una final vençuda, per quarta vegada, pel rival de les blaugrana en el dia d’avui. L’Olympique és el millor equip d’Europa, el campió de les darreres dues edicions i líder -juntament amb el Frankfurt alemany- del palmarès d’equips triomfants, amb quatre Champions League al sarró.

 

Per això, el resultat de l’anada fa que les futbolistes blaugrana tinguin la il·lusió d’eliminar un rival, a priori, molt superior, un fet que no es va acabar demostrant a la gespa del Groupama Stadium en el partit de dimecres passat. El Barça va saber defensar-se i fer mal en una de les dues accions clares de les quals va disposar. Ara bé, aquest dimecres les blaugrana necessiten atacar. Han de guanyar el partit i, sense tornar-se boges, protegir la porteria per evitar que les franceses sentenciin l’eliminatòria.

L’1 a 0 serveix al Barça per classificar-se per a les semifinals i eliminar el clar favorit per aixecar, de nou, el títol, però també és un resultat perillós. Qualsevol pífia local o espant del Lió pot deixar les de Fran Sánchez fora del torneig. “L’ideal seria que hi hagués pocs gols”, va defensar el tècnic barcelonista, que és conscient que l’Olympique de Lió “és un rival molt superior físicament al que és habitual”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa