Món Esport
El Barça B torna a ser líder (0-2)
  • CA
El Barça B a punt per jugar a Lleida | @FCBMasia

El Barça B continua posant rumb a la Segona Divisió A. Els homes de Gerard López han estat superiors al Lleida i han guanyat (0-2) gràcies a un magnífic Marc Cardona. L’equip blaugrana ha assetjat la porteria de Campos, el porter local, a la primera meitat. Tot i axí, el Barça (que avui ha jugat amb la samarreta de la senyera) ha patit una mica més del compte a la segona part.

El primer gol ha arribat al minut 9. Carmona ha obert la llauna picant la pilota per sobre del porter de l’equip lleidatà, després d’una passada de Fali. El Barça B és una maquinària ben compenetrada. La defensa talla, el mig del camp inicia, les bandes penetren i els davanters rematen. Pot jugar o no Gumbau, Sarsanedas o Carbonell. No sempre Aleñà pot ser-hi. Avui no hi era Marlon. Però l’equip ha rendit a la perfecció.

 

La primera part ha estat fantàstica amb un únic però: el resultat. El Barça podria haver sentenciat el partit ja als primers 45 minuts: Cardona al 27 ha estat a punt de tornar a veure porteria. També Gumbau, amb una rematada franca des del punt de penal que s’ha perdut per dalt. Alfaro, al minut 35, ha pogut superar Campos però ha definit malament després de sortir de l’últim regat.

El Lleida ha millorat a la segona meitat, amb la necessitat de buscar com a mínim l’empat. Ha aguantat el filial blaugrana les escomeses de l’equip de la terra ferma per tornar a assolir la primera posició, després de la derrota de l’Alcoià contra l’Atlético Saguntino. Contra tot ha lluitat el Barça B. Fins i tot s’ha refet de l’expulsió de Moi, el lateral esquerra de l’equip, per doble amonestació.

 

Ha estat millor l’equip local a la segona part però no ha pogut superar José Aurelio Suárez. El Barça B ha buscat l’esquena de la defensa de manera més vertical, entregant la pilota al Lleida, i ha hagut de patir fins al final, ja que no ha pogut aprofitar cap contraatac per sentenciar. Als darrers minuts ha entrat Kaptoum, que ha tornat a l’equip després de rebre l’alta mèdica, una gran noticia per Gerard López

 

Quan més collava el Lleida Esportiu, de nou ha aparegut Marc Cardona per rematar a l’interior de la xarxa una centrada de Txemi i sentenciar el partit. El davanter lleidatà ha fet un partidàs i ha posat el 0-2 amb un bon xut que ha impactat al pal i ha acabat entrant a la porteria lleidatana. 

 

El Barça és líder del grup 3 de la Segona Divisió B i continua fent la feina per tornar a la categoria de plata. D’altra banda, el Lleida està a un punt de la salvació.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa