Món Esport
El Barça B salva un punt a la Nova Creu Alta (1-1)
  • CA

 

El Barça B ha empatat in-extremis al camp del Sabadell. El filial blaugrana ha acusat en excés un gol en pròpia porteria de Marlon a la primera meitat. Perea, al minut 95, quan tot estava perdut, a l’últim xut del partit, ha superat Jokin Ezkieta per rescatar un punt de la Nova Creu Alta. 

Els de Gerard López ha perdonat i ho han pagat. Els blaugranes, avui guarnits amb els colors de la senyera, han tingut quatre oportunitats claríssimes als primers 20 minuts. Perea ha enviat una pilota al pal, Cardona i Gumbau han fallat sols davant del porter i Fali ha estat a punt de fer el gol de la seva vida rematant de volea des del vèrtex de l’àrea. 
 

Tot i el domini aclaparador del filial blaugrana, el Sabadell s’ha avançat a la sortida d’un corner. José Aurelio Suárez no ha pogut rebutjar amb el puny i la pilota ha impactat en Marlon abans d’entrar a la porteria. Els de Guillermo Fernández ‘Romo’ han plantejat un partit ultra defensiu: sòlids i seriosos, acotant totes les progressions del Barça B. 
 

Només ha defallit el Sabadell al minut 72. Juanjo Ciércoles ha vist la segona groga i ràpidament Gerard López ha fet entrar Dani Romera i ha col·locat defensa de tres amb Gumbau, Palencia i Martínez. Ha estat un atac i gol dels barcelonins però els vallesans han resistit heroicament les escomeses dels de la capital. 

 

Perea, al minut 95, a la darrera acció ofensiva del Barça B, ha xutat a la desesperada. La bola ha sortit rebotada i ha superat per alt Jokin Ezkieta, matant la il·lusió del Sabadell i obtenint un punt més a la lluita pel liderat. L’Alcoià ha perdut al camp del Lleida i els blaugranes incrementen en un punt més l’avantatge sobre el segon classificat. 

 

La pitjor notícia: Fali 

El migcampista del Barça B ha caigut estabornit durant el partit per un cop de cap contra cap amb un rival. Ha hagut de sortir amb llitera. L’han traslladat a l’hospital en ambulància i se li faran proves per veure l’abast de la lesió.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa