El Barça B s’aferra al lideratge (1-1)

El Barça B s’aferra el lideratge. Un golàs de Gumbau a tres minuts del final manté els de Gerard López al capdamunt de la classificació del grup tres de la Segona B. Una canonada del migcampista blaugrana ha suposat l’empat al minut 43, quan tot semblava perdut. La pilota ha entrat pel pal del porter, Bañuz, que res ha pogut fer per desviar-la.

L’equip, la banqueta, el cos tècnic, en comunió amb les 1761 persones que s’han apropat al Mini han vibrat amb el golàs de Gumbau, que fa somiar al Barça B, més que mai, amb la categoria de plata. El Mini ha animat com mai a la recta final del partit, fent bona la campanya publicitària del club durant la setmana.

El lideratge del millor grup de Segona B estava en joc i tots dos equips han plantejat un partit pràctic, digne de la categoria (grup tres de la segona divisió B) on un error penalitza i un encert significa tres punts.

David Torres, rematant al segon pal una falta lateral des del cantó dret, ha avançat l’Alcoià al minut 47. Els de Toni Seligrat han sortit a menjar-se el filial blaugrana a la segona meitat i ha encadenat tres oportunitats gairebé consecutives.

José Suárez, el porter blaugrana, ha desviat un xut des del cantó esquerre de l’àrea i una rematada de xilena del conjunt visitant però a la tercera ha obert la llauna l’equip de la moral, que surt del Mini amb el lideratge sota el braç.

Seligrat ha guanyat la partida a Gerard López, controlant els tempos del partit, tancant els seus homes a camp propi durant gran part del partit, alternant el plantejament defensiu amb fases de pressió alta, descol·locant els jugadors blaugranes.

S’ha avocat a l’atac el Deportivo i ha obtingut el 0-1, renda que ha fet bona fins al final. Gerard ha intentat contrarestar-ho amb defensa de tres i fent entrar Mujica. El Barça B ho ha intentat de totes les maneres i al final ha estat Gumbau, a pilota aturada, qui manté al Barça B líder a la classificació.