Món Esport
El Barça B ja és equip de Segona Divisió A (0-0)
  • CA

Dos anys després, el Barça torna a tenir el seu filial a la Segona Divisió A (0-0). Després de la remuntada a l’estadi del Sardinero i d’endur-se un pràcticament definitiu 1-4 de Santander, el segon equip blaugrana ha completat l’objectiu número 1 de la direcció esportiva del club i ha segellat el seu ascens a la segona categoria professional del futbol estatal. L’obligació, més enllà del mètode de joc i de la formació dels jugadors presents en l’últim graó abans del primer equip, era pujar. I ha acabat pujant. Objectiu acomplert.

El Barça B no necessitava ni tenir la possessió, ni crear perill sobre la porteria d’Iván Crespo per abandonar la Segona B. El resultat folgat de l’anada –amb gols de Marc Cardona (2) i Romera (2)- permetia els de Gerard López fer córrer el cronòmetre i deixar passar els minuts fins que el xiulet final els confirmés com a nou equip de la Segona Divisió A.

 

El filial blaugrana ha superat el tràmit, no s’ha vist pràcticament amenaçat per l’atac sense esma dels càntabres i, fins i tot, ha disposat d’alguna bona arribada a l’àrea visitant, sobretot a base d’utilitzar les bandes d’Alfaro i Cardona. L’expulsió d’Abdón Prats a l’anada, per una entrada duríssima sobre el capità Sergi Palencia, ha minvat les opcions del Racing de Santander en un Miniestadi que ha celebrat l’ascens amb una enorme alegria.

Tres equips catalans

 

L’ascens del Girona a la Primera Divisió no ha deixat, finalment, la segona categoria sense els seus tres clubs catalans. El Barça B completarà el trio d’equips del Principat i acompanyarà el Nàstic de Tarragona i el Reus en la seva aventura per la Segona Divisió del futbol estatal. Una temporada més, la Segona no perdrà el número d’equips catalans.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa