Món Esport
El Barça arriba tard al Villamarín (1-1)
  • CA

 

El Barça ha empatat al Benito Villamarín (1-1) i es torna a allunyar de la lluita per la Lliga. Un gol d’Álex Alegría a la sortida d’un corner deixava els de Luis Enrique a la vora de l’abisme a la competició de la continuïtat però Luis Suárez, al 89, ha marcat el gol de l’empat i suma un nou punt a domicili. 

El Barça no ha comparegut a Sevilla fins al minut 70. Partit horrorós dels homes de Luis Enrique, que avui ha fet jugar Digne, Aleix Vidal i Mathieu d’inici. Rakitic ha fet de pivot i Arda Turan d’interior, en el lloc de Busquets i Iniesta. Masses canvis a l’onze que han afectat al rendiment de l’equip. 

El Betis ha estat millor. Més equip, més sòlid i més perillós. Ningú s’ha salvat a un Barça irreconeixible, on no ha aparegut ni Messi. Ja havia avisat el Betis abans del gol d’Alegría amb dues rematades al pal de Ruben Castro i Ceballos. Just després ha marcat Alegría, posant contra les cordes el conjunt blaugrana.

 

El Barça ha despertat aleshores, captiu per la necessitat però ha estat massa tard. Luis Suárez, al 89, ha empatat el partit definint a la base del pal esquerre de la porteria d’Adán una gran passada de Messi. Abans Ter Stegen havia salvat el 2-0 de Rubén Castro i l’àrbitre s’havia empassat un gol fantasma a favor del Barça. 

 

Tot i el mal joc del Barça, l’arbitratge ha tornat a ser decisiu i el Barça hauria d’haver sumat dos punts més. El dia que Federer ha guanyat l’Open d’Austràlia amb l’ull de falcó, al Barça li han tornat a robar dos punts per culpa de l’àrbitre. Senyors de la federació: quan fareu entrar el futbol al segle XXI? 



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa