Món Esport
El Barça anuncia la voluntat de fer un partit amb el Dream Team
El Dream Team amb Johan Cruyff, en la celebració del Centenari del Barça. | EFE

 

El Barça ha fet oficial la celebració de diversos actes en homenatge al Dream Team i a Johan Cruyff durant aquest 2017, coincidint amb la celebració dels 25 anys de la primera Copa d’Europa blaugrana, aixecada a Wembley el 20 de maig del 1992. Entre aquests actes, el que sobresurt respecte la resta és la disputa d’un partit entre el mateix Dream Team i un combinat de jugadors de l’època, un esdeveniment que, tot i l’interès que pugui suscitar, ha estat l’únic que no s’ha pogut confirmar.

El portaveu del club, Josep Vives, ha detallat alguns d’aquests actes acordats en junta directiva aquest mateix dimarts, entre els quals hi ha l’anomenada “Setmana Wembley”, on l’Auditori 1899 acullirà sessions de debat i conferències al voltant d’aquella Copa d’Europa, amb la presència de figures rellevants del barcelonisme i d’aquella època; una programació especial a Barça TV, la creació d’un Espai Wembley al museu del club, un espai al web del club on els afeccions hi podran participar i el disseny especial del carnet de soci del 2017.

 

Però el gran acte, l’esdeveniment que Josep Maria Bartomeu ja va anunciar en la famosa roda de premsa de quatre hores de balanç de final de temporada, serà un partit del qual encara se’n desconeix la seva totalitat. Segons Vives, és una intenció. En negre sobre blanc, no hi ha estadi, no hi ha jugadors i no hi ha data. “D’aquí a sis mesos poden passar moltes coses. Hem de concretar si podem tenir els jugadors que volem tenir, si ho podem encaixar en una data determinada i si trobem jugadors d’aquella època”, ha manifestat. Tot i això, el portaveu ha volgut deixar clar que, “quan hem parlat amb els jugadors, tots s’han manifestat molt il·lusionats, els ve molt de gust jugar aquest partit”.Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa