Món Esport
El Barça, al costat de Rosell: “És inqualificable que hagi estat 641 dies en presó preventiva”
  • CA
Sandro Rosell, a l'Audiència Nacional.
Sandro Rosell, a l’Audiència Nacional. | EFE

Josep Vives ha aprofitat la roda de premsa posterior a l’exposició dels principals resultats de l’Observatori Blaugrana per fer costat a Sandro Rosell, el judici contra el qual ha començat aquest dilluns a Madrid. El portaveu del Barça ha titllat “d’injusta” la situació que està vivint l’expresident culer i ha assegurat que aquesta és “impròpia d’un estat de dret”.

 

Que una persona estigui 641 dies en presó preventiva és inqualificable. És impropi d’un estat de dret. Veurem com funciona aquest judici. El seguirem amb molta atenció, inquietud i pena i algun membre de la junta directiva es desplaçarà al Madrid per seguir-lo in situ“, ha valorat Vives, que també ha deixat clar que el posicionament del club és el mateix que el relacionats amb els presos polítics catalans”.     

 

“No estem parlant d’una persona en concret. Estem parlant d’una aplicació d’una mesura excepcional que no se sosté en un estat de dret homologable. Ho pensem amb Sandro Rosell i ho pensaríem amb Joan Laporta o qualsevol altra persona. És la mateixa situació que la dels presos polítics, d’una injustícia absoluta”, ha declarat el portaveu culer.

 

Confiança en el VAR

 

En la compareixença, Vives també ha tractat altres assumptes de l’actualitat blaugrana. En relació a la polèmica amb el VAR en el partit entre el Llevant i el Reial Madrid, el portaveu ha assegurat que “nosaltres som impulsors del VAR. Creiem radicalment en ell. És una eina excel·lent per ajudar els àrbitres i reduir el seu marge d’error, però per perfeccionar és important que no es posi en dubte sempre que hi ha una jugada polèmica”. “Encara que existeixi el VAR, hi haurà errors i la polèmica no s’acabarà. El seu funcionament no s’ha de revisar en base a una jugada”, ha seguit analitzant.

 

Josep Vives tampoc ha volgut entrar en conflicte amb les crítiques al calendari que hi està havent des de Madrid (“El nostre entrenador ja va dir clarament que el calendari perjudica tothom en algun moment de la temporada“) i s’ha mostrat escèptic amb el canvi radical de la Supercopa d’Espanya, que se seguirà jugant a l’estranger.

 

El club sempre ha comentat que veu bé que les nostres competicions s’exportin puntualment a l’estranger. Al final, el nostre producte, sigui des de LaLiga o des de la Federació Espanyola, és un model que ha de competir amb altres models del món que s’exporten desacomplexadament des de fa molt temps. Ho hem d’estudiar i valorar internament“, ha sentenciat.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa