Món Esport
El Barça admet que el cas Rosell taca la imatge del club
  • CA

El Barça s’ha desmarcat, oficialment, de la causa oberta a l’Audiència Nacional contra Sandro Rosell i els seus negocis. Tot i això, el president Josep Maria Bartomeu ha admès que la imatge del club queda tacada pel vincle evident de l’exmandatari amb l’entitat: “Vull deixar clar que el Barça no és part d’aquest procediment judicial. Que quedi ben clar. Però és evident que afecta la imatge del club.”

Bartomeu també ha volgut deixar clar que el Barça “no és part d’aquest procediment judicial”, tot i que accepta que el club català “es va beneficiar dels contactes de l’expresident Rosell en qüestió de contractes i acords de patrocini”.

 

Ara bé, l’actual president barcelonista creu que Rosell no va fer l’operació contrària, és a dir, beneficiar-se personalment de ser el màxim mandatari, però anuncia que presentarà accions si, finalment, l’Audiència Nacional ho confirma: “Tot i que pensem que és impossible, si algun cas afectés el Barça ens personaríem. Si la causa judicial resol que Rosell es va beneficiar del club, actuarem en conseqüència.”

El president, d’altra banda, s’ha remès a les “auditories independents que controlen la gestió del club” per assegurar que durant la presidència de Rosell no es van realitzar operacions sospitoses, ni en els contractes, ni pel que fa referència a comissions.

 

A nivell personal, Bartomeu es considera “amic” de Rosell i es motra “trist pel què està passant”. Ara bé, “decebut, en absolut. Ens sap molt greu el que està succeint i esperem que no es confirmi”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa