Món Esport
El Barça, a fer la feina i esperar el Reial Madrid (18:30h)
  • CA

El Barça torna a la gespa després de set dies sense partit. D’aquí al final de curs, és a dir, en les darreres tres jornades del campionat de Lliga, el primer equip blaugrana no tindrà partits entre setmana, evidentment degut a l’eliminació de la Lliga de Campions per part de la Juventus de Torí, i tindrà entre cinc i set dies nets per encarar els tres últims partits del torneig de la regularitat, aquell en el qual, durant tot el curs, no s’hi ha mostrat, de regular.

El Vila-real és el primer obstacle (18:30h, Camp Nou). Un equip compacte, amb un engranatge ben lubricat en defensa i amb la capacitat de demostrar dues versions estudiades i entrenades en atac, des d’un futbol més posicional i de toc -amb Manu Trigueros com a protagonista-, fins un joc directe liderat pels ràpids i elèctrics Samu Castillejo i Cedric Bakambu.

 

El mateix Barça ja va patir la consistència del Vila-real de Fran Escribà en l’anada, on només un gol de falta de Messi en el temps afegit va poder evitar la derrota. El Reial Madrid també va sofrir al Madrigal i va anar a remolc del conjunt local durant bona part del partit, però una errada arbitral -i un sempre ben posicionat Morata– va permetre els de Zidane aconseguir la remuntada.

El bon rendiment, tot i la ja habitual manca d’estil, de l’anterior jornada al derbi de Cornellà-El Prat fa pensar que el Barça buscarà la victòria més enllà del joc. Luis Enrique vol els tres punts i l’estètica, en una temporada com l’actual, ha quedat en un segon pla, aparcada per la ingent necessitat de triomfs que obliguin el Reial Madrid a guanyar els quatre partits que li resten.

 

Andrés Iniesta, que es va perdre l’Espanyol-Barça per molèsties musculars a l’adductor, torna a la convocatòria per al partit davant el Vila-real. Un duel on Luis Enrique podrà comptar amb el millor onze, tot i la lesió de Rafinha, que va passar a ser peça indispensable en el 3-4-3 implantat després de la patacada a París i que va tornar a patir una greu lesió de genoll en el seu millor moment.

 

L’aposta d’El Món:

 



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa