Món Esport
Dybala flirteja amb el Barça: “Seria bonic jugar amb Messi”
  • CA

Tot i que va estar a punt de marxar de la Juventus i que hi havia equips com el Manchester United, el Tottenham o el PSG que estaven interessats en ell, Paulo Dybala no es va moure de Torí l’estiu passat. El davanter argentí, però, encara no ha aconseguit posar-se d’acord amb el seu club per renovar el contracte que, ara per ara, els uneix fins al juny del 2022. En una entrevista amb la CNN, s’ha deixat estimar pel Barça i ha flirtejat amb el club blaugrana.

El Barça és un gran club, de nivell mundial, i amb Messi és encara més gran. Seria bonic jugar allà amb ell”, ha declarat Dybala, que no obstant això ha afegit que “la Juventus també és un gran club i amb molta història”. “Aspirem a tot i tenim futbolistes com Cristiano Ronaldo o Buffon. Pràcticament podem fer dos equips competitius”, ha justificat abans de manifestar la seva intranquil·litat en relació amb la seva relació contractual, ja que “em queda un any i mig de contracte, no és gaire”.

“Entenc que el coronavirus ho ha complicat tot plegat, però altres companys d’equip ja han renovat. Aprecio molt el club i la seva gent i tinc bona relació amb el president. Potser d’aquí ben poc parlarà amb mi… o no”, ha comentat entre rialles per enviar un missatge ben clar a la direcció esportiva i el president de la Juventus.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa