Dugarry, exjugador del Barça, ataca Messi: “És mig autista”

“De què té por, Griezmann? D'un noi que fa un metre i mig i que és mig autista?", assegura l'exfutbolista francès

Christophe Dugarry, exjugador del Barça, el Milan i el Girondins de Bordeus, entre d’altres, ha protagonitzat unes polèmiques declaracions sobre Leo Messi. L’exatacant francès, en el seu programa Team Duga d’RMC Sport, ha atacat el capità del Barça, a qui ha catalogat de “mig autista”, a l’hora d’analitzar les dificultats d’Antoine Griezmann a l’hora d’adaptar-se al conjunt blaugrana.

De què té por, Griezmann? D’un noi que fa un metre i mig i que és mig autista? L’únic que ha de fer és posar-hi collons en algun moment”, ha opinat Dugarry, l’etapa del qual al Camp Nou, cal no oblidar-ho, va ser un fracàs absolut. “Fa un any que diu que té un problema amb Messi. És cert que li podria passar més pilotes, però sincerament no em sorprèn. Juga amb la cama encongida. Haurien de parlar i solucionar el problema”, ha afegit.

Després del rebombori que han generat les seves declaracions –també ha carregat contra Setién perquè, segons el seu parer, “no sap fer jugar el seu equip” i “la situació l’ha superat”–, l’exfutbolista francès s’ha vist obligat a demanar disculpes. “No volia estigmatitzar les persones amb trastorns d’autisme, aquesta no era la meva intenció. Demano disculpes a la gent que s’hagi sentit ofesa”, ha publicat a través del compte de Twitter de Team Duga.

Més informació

Comentaris

  Ricard Juliol 2, 2020 7:59 pm
  Si mare meva. Autista? I que?
  D'on no n'hi ha no en raja Juliol 2, 2020 7:59 pm
  I tu dugarry que has fet a la vida, tarugu. I a l'esport borinot?
  Espece de con! Juliol 2, 2020 8:18 pm
  Encara te collons de remugar aquest psicopata?
  GAVANENC Juliol 2, 2020 9:31 pm
  Ja t'agradaria ser autista com Messi... No pots ni llepar-l'hi les botes al Messi.... Gilipolles
  Rafael Juliol 3, 2020 7:33 am
  Els comentaris de aquest personatge que només va estar al Barça un any no tenen cap valor, però insultar a Messi em sembla totalment ridícul, aquest paio no te cap autoritat per parlar d'un jugador excepcional

Nou comentari