Món Esport
Duel de declaracions entre Joan Laporta i Javier Tebas
  • CA

El president del Barça, Joan Laporta, ha comparegut aquest matí per explicar les causes de la marxa de Messi. Durant la roda de premsa, el màxim mandatari blaugrana ha explicat per què el club no ha acceptat l’acord amb la Lliga que li permetria rebre més de 250 milions d’euros i, per tant, renovar a l’argentí: “El Barça havia d’estar a favor d’una operació que comportava hipotecar durant mig segle els drets televisius del club. No penso comprometre el Barça durant mig segle”.

Mentre la compareixença continuava, Javier Tebas ha sortit al pas d’aquesta afirmació a través de les xarxes socials. El president de la Lliga ha manifestat el següent en una piulada: “Hola, Joan Laporta, saps que l’operació de CVC no hipoteca els drets de televisió del Barça 50 anys. El que fa és que els mateixos tinguin més valor per a tots els clubs i així tu pots hipotecar els teus bancs i saldar el gran deute. Així ho entenies feia unes hores”.

La premsa ha fet saber l’existència d’aquesta piulada al president blaugrana, que no ha trigat a respondre a Tebas: “Els alts càrrecs de les nostres entitats van parlar dimecres i les condicions no es van convèncer. A més, el preu que ha fixat la Lliga per vendre el seu 10% al fons d’inversió CVC és molt inferior al valor real. Si aquesta empresa, s’estalvia un terç de l’operació, nosaltres no serem qui pagui més del compte”.

El president de la Lliga sempre vol tenir l’última paraula i aquest cop no ha estat una excepció. Tebas ha tornat a piular afirmant que “fa poc dèieu que estàvem a la ruïna. Ara, ens valoren en 24.250 milions i hi ha accés als socis per créixer i us preocupen els ingressos futurs. Es demostra que estàveu equivocats”.

Hores més tard, Javier Tebas donava la raó a la informació que publicava la web 2Playbook. Aquest mitjà assegura que el Barça va donar el vistiplau a l’acord entre la Lliga i CVC. A més, el diari digital explica que l’entitat blaugrana va mostrar el seu interès a Tebas en què aquesta operació es produís com abans millor.



Més notícies
Laporta explica les causes de la marxa de Messi | FC Barcelona
Joan Laporta: “Estic trist, però convençut que hem fet el millor pel Barça”
Notícia: Joan Laporta: “Estic trist, però convençut que hem fet el millor pel Barça”
Comparteix
El president ha culpat l'anterior junta directiva de la marxa de l'argentí
Messi, durant un partit del Barça | Europa Press
Messi està molt afectat pel seu final amb el Barça
Notícia: Messi està molt afectat pel seu final amb el Barça
Comparteix
El jugador no contemplava cap altre possibilitat que signar la renovació amb el club blaugrana

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa