Món Esport
Encara planen dubtes sobre l’aval de Laporta
  • CA

Durant la matinada entre el dilluns 15 de març i el dimarts 16 han començat a planar dubtes sobre l’aval que Joan Laporta i la seva junta directiva han de presentar si volen assumir el mandat del Futbol Club Barcelona. El diari Ara ha explicat que Laporta encara no tindria tancats els 124,6 milions d’euros necessaris i que encara s’estaria negociant l’aval de matinada. Des de RAC1 s’ha ampliat la informació i es parla d’entre sis i dotze milions que falten.

Tot plegat respondria a complicacions sorgides a partir de la renúncia de Jaume Giró de formar part de la directiva del club blaugrana, sempre segons l’Ara i RAC1. El qui hauria d’haver estat vicepresident econòmic havia de ser una de les peces clau pel que fa a l’aval i la possible arribada d’Eduard Romeu no ho estaria acabant de solucionar.

En qualsevol cas, les informacions que arriben a El Món des de l’equip de Joan Laporta són totalment oposades. Volen remarcar que no hi ha cap crisi, que no hi ha cap alarma i que la situació està sota control. Asseguren que l’aval es podrà presentar a temps, abans de dimecres, i que el mateix 17 de març Laporta serà investit nou president del Futbol Club Barcelona.

A més a més, hi ha mitjans, com El Periódico, que asseguren que l’aval ja ha estat signat, que s’ha fet davant de notari i sota el paraigua del Banc Sabadell i que Romeu i Joan Soler, president del Vilafranca, han estat les darreres peces que faltaven per encaixar en aquest puzzle. Aquestes informacions són prèvies a les de l’Ara i RAC1, que les desmentirien, tot i que l’equip de Laporta indica el contrari.



Més notícies
Joan Laporta | Europa Press
Laporta serà investit president del Barça el pròxim dimecres
Notícia: Laporta serà investit president del Barça el pròxim dimecres
Comparteix
El president electe no ha viscut el cas de Jaume Giró com una crisi institucional
Joan Laporta, després d'haver guanyat les eleccions | Jordi Borràs
Eduard Romeu Barceló serà el substitut de Jaume Giró
Notícia: Eduard Romeu Barceló serà el substitut de Jaume Giró
Comparteix
Eduard Romeu és l'escollit per Laporta per ser el proper vicepresident econòmic

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa