La dreta espanyola esclata contra el Barça per la pancarta a favor dels presos

Manuel Valls (Barcelona pel Canvi), Alejandro Fernández (PP) i José Maria Figaredo (Vox) critiquen el club blaugrana

Als partits de dreta de la política espanyola no els va agradar la pancarta que el Camp Nou va desplegar just abans del partit contra l’Inter de Milà. Malgrat que l’estadi blaugrana ja havia mostrat més d’una i dues vegades el rètol en qüestió (Only dictatorships jail paceful political leaders; ‘Només les dictadures empresonen els líders polítics pacífics‘, en català), una piulada de Manuel Valls, regidor de Barcelona pel Canvi a l’Ajuntament de Barcelona, va encendre el debat.

“La pancarta que hem vist al Camp Nou, que deia que aquest país és una dictadura, és una veritable vergonya i no hauria d’estar permesa“, va publicar al seu perfil oficial Valls. Aquest dijous, menys de 24 hores després del partit de Champions League, polítics del PP i de Vox s’han afegit a les crítiques cap al Barça. “No em sento al·ludit en aquesta pancarta. Es devia referir a altres països com Corea del Nord o Veneçuela, al qual donen suport els que la devien penjar”, ha afegit en to irònic Alejandro Fernández, president del PP català.

“La política del Camp Nou amb els manifestants i les idees manifestades dins ha estat, durant molt de temps, i continua sent terriblement laxa. Permeten fer unes manifestacions polítiques de dubtosa legalitat i en moltes ocasions no fan res per evitar-ho“, ha afegit José Maria Figaredo, diputat de Vox per Astúries, al Congrés.

Més informació

Comentaris

  Dreta podrida Octubre 3, 2019 10:47 pm
  Aquests tres fan una altra aliança trifatxita! "Si es que me desorino"
  Ramon Octubre 3, 2019 10:48 pm
  Qui es rasca es perque pica
  FRAN BCN Octubre 3, 2019 11:08 pm
  El Barça es un club transversal barrejar-hi politica es un gran error, però això els fanàtics no ho poden entendre...
  Jo mateix Octubre 4, 2019 7:01 am
  Bla, bla, bla, bla.......
  d'on no n'hi ha no en raja Octubre 4, 2019 9:44 am
  el vals si que té temps de veure futbol, en la seva lluna de mel, però en canvi no assistir a les seves obligacions com com a regidor. Del ferñandez, que dubto molt que mires el partit igual que el figaredo, son aquest dos un parell d'oportunistes sense ofici ni benefici, a part de franquistes

Nou comentari