Els dos pròxims partits del Barça femení, ajornats pel coronavirus

Els partits que s’havien de disputar aquest dimecres entre el Rayo Vallecano i el Barça i el Sevilla i el Llevant, corresponents a la cinquena jornada de la Primera Iberdrola, han estat ajornats pel Jutge de Competició de la Federació Espanyola de Futbol (RFEF) pels casos positius de coronavirus en l’equip madrileny i el granota.

Segons indica la nota de l’ens federatiu, el Rayo Vallecano ha comunicat, “mitjançant certificat mèdic”, que havia detectat un positiu. També ha informat de “la situació d’altres cinc jugadores de la plantilla que han hagut de ser posades en quarantena per ser contacte estret de la contagiada”, per la qual cosa s’ha decidit ajornar el compromís contra el Barça.

Per la seva part, el Llevant, que ja no va poder jugar davant el Reial Madrid el passat cap de setmana per aquest motiu, ha indicat que no podrà jugar ni davant el Sevilla ni davant el mateix Barça en la pròxima jornada després que les noves proves hagin detectat un nou positiu i ja tingui en la seva plantilla un total de quatre persones contagiades.

“L’equip, que ja es trobava en aïllament domiciliari després del primer cas conegut, continuarà a les seves cases i en seguiment i sota supervisió dels serveis mèdics del Llevant UD, en coordinació amb les autoritats sanitàries, fins que sigui possible donar les corresponents altes mèdiques”, ha assenyalat el conjunt valencià.Més notícies

Inici de Lliga immaculat (0-5)

El Barça ha golejat tots els rivals contra els quals ha jugat i no ha rebut ni un sol gol

Noves imatges de la quarta samarreta del Barça

El portal especialitzat ‘Footy Headlines’ revela nous detalls de l’equipació blaugrana que aquesta temporada s’utilitzarà en les grans ocasions

Nou comentari