Món Esport
Dos anys del naixement de la precandidatura de Víctor Font: “No és moment de projectes improvisats”

El precandidat a la presidència del Barça Víctor Font ha assegurat que segueix amb la mateixa il·lusió de poder liderar el club blaugrana en el dia en què es compleixen dos anys de l’anunci de la seva candidatura, Sí al futur. “Ens brillen els ulls només de pensar en tot el que, entre tots, podem fer pel Barça. Sabeu aquells ulls d’il·lusió, nets, que posen els nens quan entren al Camp Nou per primera vegada en la seva vida? Nosaltres estem igual”, ha assegurat.

Font, que va presentar l’11 de juny del 2018 el seu projecte i va confirmar la seva intenció de presentar-se als comicis previstos per a l’estiu del 2021, ha insistit en el seu projecte i ha assegurat que és més necessari que mai pel problema afegit de la crisi del coronavirus. “Quan vam sortir, algunes persones ens deien: ‘Encara falta molt per a les eleccions! On aneu tan aviat?’. Ara, als reptes enormes que ja tenia el Barça, s’ha sumat el del coronavirus”, ha apuntat.

Per a l’empresari català, els fets han demostrat que tenia raó. “Tal com està el món i el club, no és temps d’anar amb candidatures improvisades. Ara, quan falta un any per a les eleccions, puc dir que hem fet créixer aquest compromís a força de sumar el treball i el talent de més barcelonistes cada dia”, ha afegit. Des de ‘Si al futur’ asseguren que continuen difonent i ultimant el seu projecte per afrontar la “situació més perillosa” de les últimes dècades: com substituir la “millor generació de futbolistes de la història”, construir i finançar l’Espai Barça i competir contra societats anònimes amb recursos financers “gairebé il·limitats”.

En aquests dos anys de precandidatura, Font ha basat la seva estratègia comunicativa en presentacions del projecte en el territori (Barcelona, Granollers, Mataró o Vic), presentacions online per evitar els efectes del coronavirus, reunions amb socis i sòcies i cartes obertes. Els punts claus de la seva precandidatura són l’impuls del vot electrònic, proposta que va aconseguir portar a una Assemblea de Compromissaris, on es va quedar a 58 vots de veure la llum verda, així com fer un nou referèndum sobre l’Espai Barça, cosa que el club i el seu actual president, Josep Maria Bartomeu, ja han anunciat que faran.Més notícies
Notícia: El Barça estrenarà el Visit Mallorca Estadi
Comparteix

El Barça estrenarà el Visit Mallorca Estadi

El Consell de Mallorca i el club balear s'han unit en un acord per a la promoció turística de l'illa que inclou la inserció del logo promocional de Mallorca en l’estadi de Son Moix
Notícia: El Barça estrenarà el Visit Mallorca Estadi - Mobile
Notícia: Emotiu condol del Barça per la mort de Pau Donés
Comparteix

Emotiu condol del Barça per la mort de Pau Donés

"Gràcies pel llegat de la teva música i la teva lliçó de vida. Descansa en pau”, ha piulat el club blaugrana
Notícia: Emotiu condol del Barça per la mort de Pau Donés - Mobile

Nou comentari

Comparteix