Món Esport
Nova donació de material sanitari del Barça als centres hospitalaris

La Fundació Barça continua treballant per ajudar en tot el que sigui possible per fer front a l’emergència sanitària provocada per la propagació del coronavirus. En el marc de les accions, una de les més destacades és fer arribar a Catalunya material sanitari que es distribuirà a diferents centres hospitalaris i professionals sanitaris que treballen actualment per fer front a la pandèmia.

En aquesta línia, aquest diumenge va arribar una segona entrega del material sanitari de l’empresa xinesa d’internet Tencent Technology Company Limited, a través de Tencent Charity Foundation, que ha donat ara a la Fundació Barça 200.000 mascaretes quirúrgiques per a ús civil, 48.000 mascaretes per a ús sanitari, 5.000 ulleres d’ús sanitari i 3.000 protectors facials.

Aquest segon donatiu de Tencent, que és el més gran que ha rebut la Fundació des de l’inici de l’emergència, se suma al primer que va arribar el 14 d’abril de 15.000 equips de protecció individual (EPI) i forma part de l’acord que va establir amb la Fundació Barça per aconseguir participar del Fons Antipandèmic Mundial, dotat amb 100 milions de dòlars que va llançar fa un mes aquesta companyia tecnològica xinesa.

Aquesta iniciativa s’emmarca en el grup de col·laboracions que estan portant a terme el club blaugrana i la seva Fundació amb els seus partners i col·laboradors xinesos davant l’emergència sanitària causada pel coronavirus.Més notícies

El Barça nega que Arthur s’hagi saltat el protocol de retorn als entrenaments

Notícia: El Barça nega que Arthur s’hagi saltat el protocol de retorn als entrenaments
Comparteix
El migcampista brasiler ha estat acusat de cometre una infracció després d’acudir a la Ciutat Esportiva Joan Gamper amb un cotxe diferent de l’habitual
Notícia: El Barça nega que Arthur s’hagi saltat el protocol de retorn als entrenaments - Mobile

Les plantilles de bàsquet i futbol sala del Barça passen els tests de coronavirus

Notícia: Les plantilles de bàsquet i futbol sala del Barça passen els tests de coronavirus
Comparteix
Els jugadors de les seccions blaugrana se sotmeten a les proves mèdiques prèvies al retorn a l'activitat
Notícia: Les plantilles de bàsquet i futbol sala del Barça passen els tests de coronavirus - Mobile

Nou comentari

Comparteix