Món Esport
El documental de Tito Vilanova ja té data d’estrena i tràiler oficial
  • CA

El Barça ha informat aquest dilluns que el Zoom Festival Internacional de Continguts Audiovisuals de Catalunya ha escollit el documental 100×100 Tito, produït per Barça Studios, com a la pel·lícula inaugural de la seva 18a edició. L’obra, centrada en la figura de Tito Vilanova, opta al premi en la categoria d’Esports del festival que se celebrarà a Igualada a finals de novembre. Concretament, la peça audiovisual es podrà veure en primícia el dia 24 a les 20.00 hores al Cinema Ateneu d’Igualada i a partir del mes de desembre a BarçaTV+.

100×100 Tito és una història de lluita i de superació que retrata la temporada 2012/13, una de les més tristes de la història del club. Tot i que el primer equip va guanyar la Lliga amb un rècord de punts (100) en la història del Barça, l’entrenador Tito Vilanova va haver de deixar les seves tasques a mitja campanya per afrontar un càncer. És el relat més íntim d’un adeu explicat per les persones que el van viure: jugadors com Leo Messi, Gerard Piqué, Cesc Fàbregas, Carles Puyol, Xavi Hernández, Andrés Iniesta o Thierry Henry, així com directius de l’entitat, amics i la seva mateixa família, que parla públicament per primera vegada després de la seva mort”, ha detallat el Barça a través d’una nota informativa.

“Les càmeres del documental viatgen a Nova York, on Tito es va sotmetre a una operació i a tractament; a Andorra, on actualment juga el seu fill Adrià; a l’Escala i Bellcaire d’Empordà, on viuen actualment els seus pares; i fins i tot a l’habitació de l’Hospital Quirón de Barcelona, on va passar els seus últims dies acompanyat del seu cercle més proper”, ha finalitzat el comunicat, que ha anat acompanyat del llançament del tràiler oficial de 100×100 Tito.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa