Món Esport
La Guàrdia Civil reclama al Barça les butlletes de la moció de censura que considera sospitoses

Només unes hores abans que la Mesa del vot de censura contra Josep Maria Bartomeu i la seva junta validés les signatures necessàries per forçar un referèndum, el Barça va denunciar, a la Guàrdia Civil, irregularitats en el procés d’aprovació de les butlletes. A través dels seus serveis jurídics, el club blaugrana va traslladar al cos policial que havia detectat firmes falses mitjançant un escrit en el qual va adjuntar les proves que va considerar oportunes. Aquest dimecres, el tinent coronel Daniel Baena, responsable de la Unitat de Policia Judicial de Barcelona, va requerir a l’entitat culer més documentació per poder dur a terme la investigació corresponent.

A través del requeriment, al qual ha tingut accés El Món, la Guàrdia Civil demana al Barça, “tan aviat com sigui possible”, l’expedient complet amb totes les dades sobre la presentació i l’organització de la moció i sobre el promotor del vot de censura, Jordi Farré. A més, el club blaugrana també haurà d’aportar els missatges enviats als socis, en els quals se’ls va preguntar sobre si havien signat o no contra Bartomeu, i les respostes obtingudes. L’institut armat necessitarà les còpies dels carnets de tots aquests firmants i les fitxes que tingui dels mateixos en què figurin les seves signatures.

El Barça, a més, haurà d’adjuntar els informes grafològics que cita en la denúncia i totes les butlletes originals de les quals posa en dubte l’autenticitat. També haurà “d’indicar el nombre de punts de validació existents, així com aquells en els quals van ser detectats els documents d’adhesió a la moció la veracitat dels quals es posa en dubte”. En aquest sentit, la Guàrdia Civil vol saber quin dels membres de la Mesa va identificar els suports polèmics, si els dos primers socis signants del vot de censura –Jordi Farré i Josep Triadó–, els dos membres de la directiva –Marta Plana i Jordi Argemí– o el delegat de la Federació Catalana de Futbol –Josep Maria Vallbona–.

Primera pàgina de l’escrit de Daniel Baena, responsable de la Unitat de Policia Judicial de Barcelona, al Barça

Primera pàgina de l’escrit de Daniel Baena, responsable de la Unitat de Policia Judicial de Barcelona, al Barça

Segona pàgina de l’escrit de Daniel Baena, responsable de la Unitat de Policia Judicial de Barcelona, al Barça

Segona pàgina de l’escrit de Daniel Baena, responsable de la Unitat de Policia Judicial de Barcelona, al Barça

Per últim, la Guàrdia Civil també requereix una relació en suport informàtic dels socis que es van adherir a la moció i tota la documentació mencionada. Per obligació estatutària, la directiva de Bartomeu té entre 10 i 20 dies hàbils per convocar el referèndum que ha forçat Més que una Moció. Caldrà veure si aquesta investigació acaba paralitzant la iniciativa de més de 19.000 culers o d’altra banda, no pot fer res per evitar que la continuïtat de l’actual junta es posi en mans de la massa social del Barça.Més notícies

El Barça denuncia irregularitats en la validació de signatures del vot de censura

Notícia: El Barça denuncia irregularitats en la validació de signatures del vot de censura
Comparteix
La Guàrdia Civil ha requerit documentació al club blaugrana per investigar possibles falsificacions de butlletes
Notícia: El Barça denuncia irregularitats en la validació de signatures del vot de censura - Mobile

El qui és qui dels possibles candidats a les eleccions del Barça

Notícia: El qui és qui dels possibles candidats a les eleccions del Barça
Comparteix
La cursa electoral blaugrana no només ha començat, sinó que ja compta amb força participants confirmats i d’altres que podrien afegir-s’hi les pròximes setmanes
Notícia: El qui és qui dels possibles candidats a les eleccions del Barça - Mobile

Comentaris

 1. Icona del comentari de: Biba la guardia siví a octubre 08, 2020 | 20:28
  Biba la guardia siví octubre 08, 2020 | 20:28
  I aquest paio no podia anar als Mossos? Dic jo... És copm posar la guineu a cuidar les gallines.
 2. Icona del comentari de: Jaume a octubre 08, 2020 | 23:20
  Jaume octubre 08, 2020 | 23:20
  Aquesta gent de la directiva ja no poden caure mes baix. No puc ni imaginar la desfeta econòmica que dèuen haver comès. Acció de responsabilitat ja.!
 3. Icona del comentari de: JOAN CARRETERO a octubre 09, 2020 | 00:18
  JOAN CARRETERO octubre 09, 2020 | 00:18
  Quanta raò tenia l'ultim independentista de veritat que ha estat a la Genetalitat quan deia que el BARÇA es la institució mes important de la Catalunya autonomica, ara mateix veiem la Guardia Civil exercint de POLICIA POLITICA per evitar que els unionistes no es desprenguin del Barça
 4. Icona del comentari de: On no n'hi ha, no en pot rajar. LAMELAS Y BAENAS. a octubre 09, 2020 | 06:54
  On no n'hi ha, no en pot rajar. LAMELAS Y BAENAS. octubre 09, 2020 | 06:54
  El pitjor president de l'història del Barça en Bartomeu? Solament? Ell solet està en procés de carregar-se més de 100 anys d'història del club i al club mateix. El que va fer la Lamela al S.Rossell són pessigolles al costat de l'abast de destrucció d'una entitat centenària a mans de'n Bartomeu. FCB: QUINA POR. Jo ja tremolo!!!
 5. Icona del comentari de: Almogàver a octubre 09, 2020 | 08:28
  Almogàver octubre 09, 2020 | 08:28
  que hi foten aquests a can Barça, perquè ni investiguen la llotja del Madrid, o ho tenen prohibit
 6. Icona del comentari de: Ricard a octubre 09, 2020 | 09:40
  Ricard octubre 09, 2020 | 09:40
  Una directiva acabada, posant al barça als peus dels cavalls.
 7. Icona del comentari de: Fora botiflers a octubre 09, 2020 | 09:48
  Fora botiflers octubre 09, 2020 | 09:48
  El FCBarcelona lliura a les forces d'ocupació les dades de milers de socis. si no us adoneu ara de què son els directius actuals del Barça, es que no hi veieu tres dalt d'un ase. Així com es varen carregar espanyolitzant la Caixa de Pensions i d'Estalvis de Catalunya i Balears fundada el 1904, el Racc fundat el 1906... ara ho fan amb el FCBarcelona i ningú reacciona !
 8. Icona del comentari de: Un món de bojos a octubre 09, 2020 | 09:55
  Un món de bojos octubre 09, 2020 | 09:55
  Bartomeu i la seva colla de botiflers, col·labora amb l'enemic, quina barra. En Tacito es frega les mans, podrà elaborar un munt d'informes i atestats... per a la Lawfare espanyola. Els associats no se n'adonen de quina "junta" tenen ?

Nou comentari

Comparteix