La divertida resposta de Klopp en ser preguntat per Messi

L’entrenador del Liverpool utilitza el to d’humor que el caracteritza per valorar el possible fitxatge de l’argentí

L’entrenador del Liverpool, Jürgen Klopp, ha reconegut que li encantaria tenir Leo Messi al seu equip, però també que “no hi ha cap possibilitat” que l’argentí fitxi pels actuals campions de la Premier League i els principals rivals del Manchester City de Pep Guardiola –més que possible destí del millor jugador de cara a la temporada vinent– en les futures edicions de la competició de la regularitat anglesa.

El tècnic alemany ha expressat la seva admiració per Messi, però ha dit que les limitacions financeres impliquen que ni tan sols valgui la pena discutir-ho. Tot plegat ho ha fet, és clar, a la seva manera. “Qui no vol tenir Messi al seu equip? Però no hi ha cap possibilitat. Les xifres del possible fitxatge no són, de cap manera, assequibles per a nosaltres. Per ser honest, però, he de dir que és un bon jugador”, ha valorat amb el to d’humor que el caracteritza.

A més, Klopp s’ha mostrat escèptic en relació amb l’arribada de Messi a la Premier League: “Per a la competició seria genial, però no estic segur que la Premier necessiti aquest impuls. Messi mai no ha jugat en cap altra lliga, el futbol és diferent aquí. M’agradaria veure’l, però no estic segur que ho faci”.

Més informació

Nou comentari