Món Esport
Diversos ultres agredeixen afeccionats de l’Alabès a Madrid
  • CA

Les previsions s’han confirmat. Després de l’embestida rebuda per una vintena d’afeccionats del Barça a Vitòria en mans de cinquanta encaputxats, ara fa tres mesos, diversos ultres sense identificar s’han creuat a la capital de l’Estat espanyol en una acció que no ha tingut greus conseqüències.

Segons ha explicat el periodista d’Onda Cero Héctor Fernández, un grup d’ultres -suposadament del Barça- ha agredit diversos afeccionats de l’Alabès al barri de la Latina, en ple centre de Madrid, en una acció que no ha provocat cap batalla campal. Segons relata el periodista, alguns seguidors blaugrana que han presenciat l’escena han protegit els avui rivals vitorians, un fet que ha ajudat a evitar mals majors.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Diversos afeccionats ultres blaugrana van amenaçar, a través de les xarxes socials, el grup Iraultza 1921 de l’Alabès després de la batussa de Vitòria, prometent seguir amb un conflicte obert en la darrera visita del Barça a Mendizorrotza el passat 11 de febrer, on un seguidor del club català va acabar a l’hospital pels diversos cops rebuts en l’atac.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa