Món Esport
Els dissenys de les mascaretes del Barça

El Barça ha posat a la venda les seves primeres mascaretes protectores, que estaran disponibles en tres models diferents de disseny exclusiu, a la Barça Store de Passeig de Gràcia a partir d’aquest dilluns, la primera de les sis botigues oficials d’explotació directa que ha obert les seves portes al públic, i d’aquest dimarts a través de l’e-commerce de la Barça Store del Camp Nou. Així mateix, les mascaretes també estaran disponibles a la resta de botigues oficials d’explotació directa per part del club –les Barça Store del Camp Nou, Canaletes, La Roca Village i les de les terminals T1 i T2 de l’aeroport de Barcelona– a mesura que aquestes vagin obrint.

Les mascaretes del Barça són un producte impulsat per BLM (Barça Licensing & Merchandising), la societat que gestiona i explota el negoci del retail i el marxandatge del club i que es va crear el 2018 amb l’objectiu de controlar de manera directa els productes oficials blaugrana i consolidar la seva expansió global. Les mascaretes són de producció local, es confeccionen en un taller de Mataró amb cotó 100% ecològic i compleixen totes les garanties de seguretat i normatives sanitàries. Es tracta d’una mascareta higiènica reutilitzable d’ús diari, i la seva protecció contra la transmissió de la Covid-19 està garantida fins a 40 rentades, amb un ús màxim recomanat pel fabricant de vuit hores després de cada rentada.

La primera fornada de mascaretes disposa de tres models amb dissenys exclusius creats a Barcelona, i el club ampliarà la gamma amb nous dissenys en funció de la resposta del públic i de la demanda, fins a arribar a produir sis o set models de mascaretes diferents. En un principi, estan disponibles un model blau amb motius blaugrana, un model inspirat en la senyera i un altre model inspirat en dibuixos de jugadors. Tots els dissenys es poden trobar en tres talles diferents, un per als més petits, de 3 a 6 anys; un altre per a nens i nenes d’entre 7 a 12 anys i una tercera talla única per a adults. Les mascaretes, tant les que es poden adquirir en les botigues com a través del comerç electrònic, comptaran pròximament amb un embalatge personalitzat per a cada model. El temps estimat de recepció de les mascaretes adquirides a través de l’e-commerce de la Barça Store Camp Nou és d’entre tres i cinc dies.

El preu de venda al públic d’aquestes mascaretes és de 18 euros, i el club català treballa per poder oferir pròximament packs de compra que puguin respondre a diferents necessitats, com les familiars. Així mateix, també es produiran pròximament altres models de mascaretes més econòmics i adaptables a altres usos, com les mascaretes de tipus quirúrgiques, més senzilles, que es puguin llicenciar i poder augmentar així la distribució en altres punts de venda més enllà de les botigues oficials.

Les mascaretes protectores contra el contagi de la Covid-19 s’han convertit en un element pràcticament imprescindible en la nova normalitat a causa de la pandèmia del coronavirus. Des de dijous passat, ja és obligatori l’ús de la mascareta per als majors de 6 anys en els espais públics sempre que no es pugui mantenir la distància de dos metres, i el club culer ha volgut respondre a la demanda de molts socis, aficionats i fans que volen lluir la seva identificació amb el Barça amb un producte propi, de qualitat i de gran nivell de protecció.Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa