El disseny de la nova pilota de la Champions

Adidas opta per una "explosió de colors" per transmetre "el fervor de l'afició" en la pilota que s'utilitzarà durant la fase de grups de la Lliga de Campions 2019/20

La marca esportiva Adidas ha optat per una “explosió de colors” amb el qual vol transmetre “el fervor de l’afició” per al disseny de la nova pilota de la Champions, que aquesta nit debutarà oficialment amb la primera jornada de la fase de grups de la màxima competició continental entre clubs. El Barça, en concret, l’estrenarà en el seu debut al Signal Iduna Park, on serà rebut pel Borussia Dortmund.

Segons ha informat la UEFA en un comunicat, en aquesta nova pilota “el fervor de l’afició es transmet mitjançant una explosió de colors”. “La superfície sense costures tèrmicament segellada i texturitzada ofereix una trajectòria més precisa, un millor contacte i una menor absorció d’aigua“, destaca la marca, per la seva banda.

Aquesta pilota s’utilitzarà únicament en la fase de grups, ja que Adidas en llançarà una de nova per a la fase d’eliminatòries de la competició en qüestió a principis del 2020. La final del torneig, que tindrà lloc a Istanbul el 30 de maig del 2020, també tindrà una pilota específica.

 

Més informació

Nou comentari