La directiva del Barça veu “impossible” celebrar el vot de censura els dies 1 i 2 de novembre

Jordi Cardoner, vicepresident del club blaugrana, explica que “és inviable per qüestions logístiques” i assenyala els dies 15 i 16 del mateix mes com a possibles dates

Jordi Cardoner ha assegurat que és “impossible” que el referèndum del vot de censura contra Josep Maria Bartomeu i la seva junta directiva se celebri, tal com estava previst, els dies 1 i 2 de novembre. El vicepresident del club blaugrana ha justificat, en una entrevista a El món a RAC1, que l’entitat culer necessitarà un mínim de 15 dies des que la Generalitat de Catalunya doni el vistiplau al protocol contra el coronavirus per celebrar la moció històrica. “És inviable per qüestions logístiques”, ha argumentat.

“Si el pròxim dimarts –dia en què es produirà una nova reunió entre el Govern i el Barça– acordem el protocol i les mesures de seguretat, la votació podria ser el diumenge 15 i el dilluns 16 de novembre”, ha ampliat Cardoner. Segons els terminis fixats pels estatus, el dia 2 és la data límit per posar en mans dels socis la continuïtat de l’actual junta directiva, però els màxims dirigents culers podrien aprofitar la situació sanitària per guanyar temps. Tot plegat sense descartar encara que el referèndum finalment no s’acabi celebrant, ja que Bartomeu podria fer un pas al costat i dimitir abans.

Miquel Sàmper, conseller d’Interior de la Generalitat de Catalunya, ha deixat molt clar que la postura del Govern és clara: el vot de censura es podrà celebrar tot i el context de pandèmia en què ens trobem. També ha explicat, tal com va transcendir aquest dimecres, que la Generalitat ha donat un conjunt de directrius al Barça. “Es podrà votar de forma esglaonada, en dos o tres dies, per cognoms. Si el club segueix aquestes indicacions i fa les modificacions oportunes, no hi haurà problema perquè el referèndum es dugui a terme”, ha valorat.

Més informació

Comentaris

    una més Octubre 22, 2020 12:04 pm
    el bartomeu i la seva junta directiva made in grupo godo, només estan per maquillar l'acció de responsabilitat. Faran i desfaran tantes malifetes com sigui possible per maquillar les seves irresponsabilitats. bartomeu DIMISSIÓ!!

Nou comentari