Un directiu del Barça insulta l’àrbitre del clàssic

Xavi Vilajoana, directiu del Barça responsable del filial i el femení, ha estat molt crític amb Martínez Munuera a les xarxes socials

El Madrid ha assaltat el Camp Nou amb molta polèmica, gràcies a un penal força discutible de Lenglet sobre Sergio Ramos. Excepte el central andalús, que ha assegurat que “el penal ha estat claríssim”, a les xarxes socials la gran majoria d’usuaris –entre els quals hi ha hagut clubs com el Betis o jugadors com Mario Suárez– han coincidit a titllar la caiguda de piscina. En aquest col·lectiu també s’hi ha trobat Xavi Vilajoana, directiu del Barça responsable del filial i el femení. Les seves paraules han estat molt dures: “Això és un putu escàndol!!! Munuera te’n pots anar a cagar…”, ha escrit.

Uns minuts després, quan el partit ja s’havia acabat, Vilajoana ha fet una nova piulada per disculpar-se pel com s’ha expressat, però ha reiterat que segueix opinant el mateix. “Reconec que en calent no he utilitzat les paraules més adients, així que demano disculpes si algú s’ha pogut sentir ofès. Malgrat tot, segueix sent escandalós: Lenglet “agafa” de la samarreta instintivament quan rep l’empenta i en cap cas provoca penaI. Qui ha jugat a futbol ho sap”, ha apuntat.

Més informació

Nou comentari