Món Esport
Un dia de descans abans de la tempesta
  • CA

Comença una setmana apassionant per al Barça. Després del triomf contra el Nàpols, que va atorgar al conjunt blaugrana el passi als quarts de final de la Champions League, els de Setién afronten uns dies d’entrenament amb el partit davant el Bayern de Munic del pròxim divendres entre cella i cella. Els culers estan a només 270 minuts de guanyar el màxim títol continental; el somni és molt complicat, sí, però no impossible.

Aquest dilluns, els futbolistes del Barça gaudiran d’un dia de descans abans de la tempesta. L’equip no viatjarà a Lisboa, seu de la fase final de la Lliga de Campions, fins al dijous, el dia abans del duel contra el Bayern. El dimarts i el dimecres, els jugadors s’exercitaran a la Ciutat Esportiva Joan Gamper a dos quarts de deu del matí. Els culers només faran un entrenament a Portugal: serà el mateix dijous, a l’escenari del compromís (Estádio da Luz) i a les set de la tarda.

A més, el Barça també ha informat que el pla d’entrenaments posteriors al partit contra el Bayern dependrà del resultat de l’enfrontament. Cal recordar que el nou format de la Champions no concedeix marge a l’error: una derrota davant els bavaresos condemnarà els blaugrana a començar vacances i centrar-se en la temporada vinent.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa