Andrés Iniesta es perdrà el derbi d’aquest vespre a Cornellà-El Prat. El Barça d’aquesta manera, arriba al partidàs que pot decidir la Lliga perjudicat per una baixa molt sensible. El capità té unes molèsties musculars a l’adductor de la cama dreta, un fet que l’ha obligat a saltar de la convocatòria confeccionada per Luis Enrique Martínez i a veure el complicat enfrontament des del seu televisor.

 

L’Espanyol-Barça es jugarà hores després que el Reial Madrid rebi el València. L’equip culer necessita sumar els tres punts independentment del resultat al Bernabéu, tot i que una punxada blanca els situaria més a prop del campionat de Lliga a falta de tres jornades (quatre per al Madrid). El Barça espera que els madrilenys perdin punts d’aquí a final de temporada i, aquesta tarda, previ al partit de Champions League davant l’Atlètic de Madrid, és una bona ocasió per a què el València dificulti la victòria dels de Zidane.

 

A partir d’un quart de set, hora en la qual acabarà el Reial Madrid-València, el focus es traslladarà a l’RCDE Stadium, on l’Espanyol encara somia en assolir una setena plaça que, en les darreres dues jornades, s’ha allunyat considerablement. A més, la victòria de la Reial Societat davant el Granada, aquest migdia, els deixa a nou punts de la possible posició europea (sempre que el Barça venci l’Alabès a la Copa), amb l’Athletic Club encara amb un partit menys. Però els derbis van més enllà de les disputes al campionat i de l’obligació, o no, de sumar els tres punts.

L’Espanyol vol guanyar l’etern rival i la motivació dels homes de Quique Sánchez Flores queda fora de qualsevol dubte. El tècnic blanc-i-blau podrà alinear els seus millors homes, tot i el dubte d’última hora del lateral Aarón Martín. José Antonio Reyes i Melendo no han entrat a la llista, mentre que Hernán Pérez sí que ho ha acabat fent, després de superar una petita lesió.

 

El derbi posarà a prova el potencial de dos equips que lluiten a la Lliga sense dependre d’ells mateixos. L’Espanyol necessita que l’Athletic Club i l’Eibar cedeixin punts, mentre que el Barça té un ull posat a Madrid, d’on desitja veure una patacada de l’etern rival.

 

Les apostes d’El Món:



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa