Món Esport
Derbi a la recerca del liderat (20:30h)
  • CA

Els números no fallen. El Barça trepitjarà la gespa de Sant Adrià (20:30 hores, GolTV) amb un rècord històric a la butxaca. Per primera vegada, les blaugrana es mantenen imbatudes a les primeres set jornades de la Lliga. A banda de ser l’únic equip de la competició que no ha encaixat cap gol, l’equip ja suma 27 dianes a favor. El derbi d’aquest vespre es va ajornar degut al partit de la Lliga de Campions contra el Twente i, sumant els tres punts, el Barça es podria col·locar líder per davant de l’Atlètic de Madrid amb dos punts de diferència. 

Xavi Llorens es trobarà en una situació semblant a l’últim partit contra l’Sporting de Huelva. El tècnic encararà el partit amb una plantilla de 17 jugadores i sense Andressa Alves ni les quatre internacionals sub-20 (Mariona Caldentey, Patri Guijarro, Sandra Hernández i Aitana Bonmatí). Per la seva banda, l’Espanyol es troba en una dinàmica oposada a les blaugrana, essent cuer de la competició amb només dos punts. Tot i així, Llorens té clar que l’equip no s’ha de confiar: “Hem de pensar en l’any passat, la dificultat que va comportar anar a Sant Adrià i treure només un empat. L’Espanyol sempre és un rival complicat, si fem cas només a la classificació ens equivoquem. Té jugadores que han estat aquí, hi ha ganes i rivalitat. És un súper derbi i l’hem de guanyar”.

 

La temporada passada el Barça va marxar de Sant Adrià amb un empat a zero, però l’últim precedent és més contundent. El passat mes d’agost, les blaugrana es van imposar a les blanc-i-blaves amb un 6-0 a la final de la Copa Catalunya. Malgrat tot, Toni Polidano, entrenador de l’Espanyol, ha remarcat que “intentarem posar les coses difícils al Barça. Sabem el potencial que tenen i que hi ha moltes diferències en la classificació, però s’ha de jugar el partit i sortirem a donar-ho tot per intentar aconseguir el millor resultat possible”.

En plena marató

 

El Barça es troba immers en un altre tram complicat de la temporada. En només 22 dies, les blaugrana afrontaran set partits, cinc de Lliga i dos de Champions League. El cap de setmana passat l’equip ja va resoldre el primer contra l’Sporting de Huelva (0-1) i, després del derbi d’avui, la setmana acabarà rebent el Tacuense.

 

La Lliga de Campions tornarà al Miniestadi el dimecres vinent i l’eliminatòria de vuitens es decidirà al camp del Twente una setmana després. Entremig, les blaugrana visitaran el camp del Betis. La marató barcelonista de partits acabarà el diumenge 20 de novembre, ni més ni menys que al camp del vigent campió de Lliga, l’Athletic Club.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa