Món Esport
Denis Suárez renovarà amb el Barça fins al 2021 i marxarà cedit a l’Arsenal
  • CA
Denis Suárez, durant un entrenament del Barça. | FC Barcelona

No és cap novetat que el futur de Denis Suárez no passa pel Camp Nou. Semblava que la seva possible arribada a l’Arsenal s’havia encallat, però el Barça i el conjunt gunner han reactivat les negociacions pel migcampista gallec després que el futbolista hagi acceptat la pretensió blaugrana de renovar fins al 2021 per tal que la junta directiva de Bartomeu no l’hagués de malvendre el pròxim estiu.

 

Segons ha avançat Mundo Deportivo i han confirmat altres mitjans de comunicació catalans com el diari SPORT o RAC1, el Barça i l’Arsenal estan molt a prop de tancar la cessió de Denis Suárez al conjunt anglès, que pagarà aproximadament 2,5 milions d’euros per l’operació i, a més, es guardarà una opció de compra no obligatòria d’entre 25 i 30 milions d’euros.

 

Amb la renovació, el Barça s’assegura que, encara que l’Arsenal no decideixi exercir aquesta opció, no haurà de vendre a baix cost Denis Suárez. El gallec acabava contracte el juny del 2020 i, a un any vista, la secretaria tècnica culer no tindria massa marge de negociació. Els blaugrana estan tancant els últims detalls de l’operació amb l’Arsenal i l’acord es podria fer oficial en les pròximes hores.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa