Món Esport
Denis Suárez hauria rebutjat la proposta de renovació del Barça
  • CA
Denis Suárez celebran un gol amb la samarreta del Barça. | FC Barcelona

Els camins del Barça i de Denis Suárez ja fa força temps que s’han començat a separar. Les postures del club blaugrana i del futbolista estan cada vegada més allunyades i la realitat és que el futur del gallec té cada vegada menys color blaugrana. Segons Mundo Deportivo, el migcampista ha desestimat l’última oferta de renovació que li ha fet la junta directiva culer, que no tenia l’objectiu de perllongar la seva estada al Camp Nou, sinó que pretenia cobrar més pel seu traspàs.

 

Sempre segons el mateix mitjà, el Barça vol vendre Denis Suárez per 20 milions d’euros i té propostes d’alguns clubs, però el jugador només vol anar a l’Arsenal, equip que no pot permetre’s ara mateix l’operació i que ofereix dos milions d’euros per la seva cessió. Els blaugrana estarien disposats a acceptar les condicions només en el cas que Denis ampliés el seu contracte, ja que aquest estiu només li quedarà un any de contracte i les ofertes que arribaran per ell seran força inferiors, però el gallec no ha volgut renovar i, quan falta d’una setmana pel tancament del mercat de fitxatges, el seu futur segueix a l’aire.

 

El programa El Larguero de la Cadena SER, a més, ha afegit que Ernesto Valverde té la intenció de repetir el seu comportament amb Munir si la situació no canvia. La ràdio espanyola assegura que al tècnic extremeny no li tremolaria la mà si hagués d’apartar Denis Suárez de l’equip (i no donar-li més minuts) en cas que decidís seguir al Camp Nou. De moment, el migcampista –que només ha disputat 257 minuts aquesta temporada, durant els quals ha marcat dos gols i ha fet una assistència– no va anar convocat en el duel d’anada dels quarts de final de la Copa contra el Sevilla, en què van jugar els menys habituals.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa