Món Esport
Denis Suárez es perd el duel contra el Chelsea
  • CA

Denis Suárez ha caigut de la llista d’opcions de la qual disposava Ernesto Valverde per tal de substituir Andrés Iniesta en el partit de la propera setmana davant el Chelsea. El duel de Lliga de Campions arribarà amb dues baixes importants, la del manxec i la de Philippe Coutinho, que no pot jugar la competició europea per haver-la disputat amb el Liverpool durant la primera fase de temporada.

El migcampista gallec pateix un trencament fibril·lar a l’adductor de la cuixa esquerra, una lesió que es va produir aquest dimecres durant la final de la Supercopa de Catalunya davant l’Espanyol, a Lleida. Denis era una de les opcions per disputar el compromís de Champions League i ocupar la posició d’Iniesta, però l’infortuni l’impedirà tornar als terrenys de joc abans de dues setmanes. El comunicat mèdic del Barça parla “d’entre 15 i 20 dies de baixa”.

 

Amb aquest inconvenient d’última hora, Valverde haurà de plantejar el duel davant el Chelsea amb només tres opcions: André Gomes, Aleix Vidal i Ousmane Dembélé, donant per fet que la posició de Coutinho l’ocuparà un compatriota seu, el també brasiler Paulinho Bezerra, que ahir no va viatjar amb l’expedició per quedar-se a la Ciutat Esportiva amb els teòrics titulars.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa