Món Esport
Dembélé es torna a entrenar amb el grup
  • CA

La infermeria blaugrana comença a alleugerir la seva càrrega. Ousmane Dembélé, qui patia una lesió lleu a la cuixa dreta, es troba a la fase final de la seva recuperació i ja ha tornat a entrenar-se amb el grup. A diferència d’altres vegades, el davanter francès no ha tingut cap complicació aparent i podria reaparèixer en el pròxim partit contra el Valladolid al Camp Nou.

Això suposa una molt bona notícia per a Ronald Koeman, ja que Dembélé és un dels pocs futbolistes que ha començat la temporada amb un bon rendiment, superior fins i tot a la resta de temporades que ha jugat amb el Barça. Fins al moment, l’extrem francès ha marcat quatre gols i ha repartit dues assistències.

Tanmateix, Koeman continua tenint baixes molt sensibles a la seva plantilla. Un dels davanters que havia rendit millor aquest inici de curs, Ansu Fati, continua recuperant-se i encara li queden uns quants mesos de baixa. De fet, no se l’espera fins a finals de març, de la mateixa manera que succeeix amb Gerard Piqué. Sergi Roberto, amb una problemàtica més lleu, tornarà a finals de gener.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa