Món Esport
Dembélé no aixeca el cap: denunciat per destrossar la casa on vivia a Dortmund

Més problemes per a Ousmane Dembélé. L’extrem francès segueix entestat a esborrar el seu bon inici de temporada i, després d’encadenar diferents suplències, ha començat a ser notícia pel que ha fet fora dels terrenys de joc. No surt d’un problema, que es veu involucrat en un altre.

 

Primer va ser la misteriosa gastroenteritis, que va destapar la seva indisciplina, després van ser la seva absència en la convocatòria del partit del Barça contra el Betis i tot el cúmul de tocs d’atenció que ha rebut de l’entorn blaugrana i, ara, torna a ser el focus d’atenció per una notícia publicada pel diari alemany Bild que assegura que el jugador ha estat demandat per haver deixat el seu antic habitatge a Dortmund “en condicions lamentables”.

 

“Hi havia escombraries i deixalles per tot arreu. A la nevera hi havia aliments podrits, entre els armaris, nombroses bosses de plàstic velles, a terra, taques resseques. Darrere de la porta d’entrada hi havia una pila de factures sense pagar. Segons el que sembla, no sóc l’únic enganyat”, ha continuat declarant Weissenberg.

 

 

El llogater de la casa, Gerd Weissenberg, ha denunciat Dembélé al Tribunal de Primera Instància de Dortmund (Alemanya) perquè el francès “va ocasionar considerables desperfectes en un habitatge unifamiliar i el va deixar en condicions lamentables”. El Bild, a més, afegeix que l’atacant del Barça va rescindir el contracte sense avisar el propietari amb antelació i no li va lliurar les claus de la casa, fet que el va obligar a canviar tots els panys de la llar. Per si no hi hagués prou, el tribunal que tramita la denúncia no té la direcció del futbolista a Barcelona, de manera que no li pot fer arribar la demanda.Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa