Dembélé pateix una sobrecàrrega

El davanter francès pateix unes molèsties a la cuixa esquerra i queda fora de la convocatòria per jugar al Coliseum Alfonso Pérez

Ousmane Dembelé ha patit unes molèsties a la cuixa esquerra i finalment no ha pogut participar en el partit de lliga al camp del Getafe. El francès va notar dolor a la mateixa cama afectada per la darrera lesió després de l’últim entrenament abans de viatjar a Getafe. Les proves realitzades pel club confirmen que pateix una sobrecàrrega als isquiotibials.

Dembélé encadena nous problemes físics en un començament de temporada accidentat. El francès va estar de baixa durant un més, després de lesionar-se en el primer partit de Lliga a Bilbao, i torna a quedar temporalment fora dels terrenys de joc un partit després de rebre l’alta mèdica. Tot apunta que es tracta d’una lesió lleu i que el període de recuperació serà breu.

Després del partit, Valverde ha estat prudent amb les molèsties que no han permès a Dembélé participar a Getafe i ha preferit esperar a les proves mèdiques per valorar la qüestió. “Va notar una mica de dolor després de l’entrenament d’ahir, esperem que no sigui res”, ha explicat Valverde.

Més informació

Nou comentari