Món Esport
Dembélé es lesiona i és dubte per a la final contra el Lió
  • CA
x
Dembélé, marxant lesionat del Camp Nou | FC BARCELONA

Ernesto Valverde va considerar que el partit contra el Rayo Vallecano era de màxima importància i no va fer excessives rotacions. Només Dembélé, Rakitic i Sergi Roberto van descansar en un triomf deslluït, però molt important. De fet, sigui per gestió de minuts o perquè no ho veia clar, el tècnic extremeny va fer entrar l’extrem francès per Arthur al descans i, encara que va revolucionar el compromís i va ser clau en la remuntada culer, al Barça li pot acabar sortint molt malament la jugada.

 

I és que Ousmane Dembélé va acabar el partit amb molèsties. Tenint en compte que la temporada passada es va perdre bona part de la temporada per jugar amb problemes físics durant un temps, l’atacant no va dubtar cap moment i va informar immediatament de la situació als serveis mèdics del club, que el van sotmetre a determinades proves. El resultat no és nefast, però tampoc crida a l’optimisme: el francès té una petita elongació al bíceps femoral de la cuixa esquerra. “L’evolució en marcarà la disponibilitat per al pròxim partit”, la transcendental tornada de vuitens de la Champions contra l’Olympique de Lió.

 

Dembélé, doncs, no està descartat, però la realitat és que tenint en compte que el tram decisiu de curs acaba de començar, tota precaució és poca. Contra el Rayo Vallecano, el seu lloc en l’onze titular el va ocupar Philippe Coutinho, que no acaba de recuperar la versió que va meravellar el Camp Nou en el seu primer any com a blaugrana. Malcom també podria ser l’encarregat de jugar a l’extrem si Dembélé no arriba a temps de recuperar-se per al partit davant el Lió.

 



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa