Llums i ombres de Dembélé

El jugador francès ha acabat expulsat en un dels millors partits que ha fet amb la samarreta del Barça i el dia que ha deixat Griezmann tot el partit a la banqueta

Les actuacions d’Ousmane Dembélé amb el Barça són cada vegada més imprevisibles. El jugador francès pot combinar lesions en pocs minuts de joc amb gols d’època amb qualsevol de les dues cames, barrejant grans partits amb actuacions molt defectuoses. Avui ha afegit una expulsió a dos minuts del final al seu historial d’afers estranys. És possible que el francès rebi una sanció de més d’un partit i es perdi el Clàssic contra el Reial Madrid, d’aquí dues setmanes.

Per primera vegada a la temporada Dembélé ha deixat a la banqueta Griezmann. Encara que el Barça tingui una plantilla de somni, costa de veure un jugador com el francès tot el partit a la banqueta.

Dembélé ha estat un perill constant en els minuts que el Barça ha trobat la inspiració i ha caigut com una riuada sobre la porteria del Sevilla. El francès millora molt les prestacions que Griezmann ofereix jugant a la banda. L’exjugador del Borussia és un extrem més pur i amb més desequilibri, i avui ho ha demostrat. En el minut 35 ha ofert un dels gols de l’any amb un retall que ha deixat en ridícul el defensor, fent-lo caure com un pes mort, amb la aparent normalitat amb la que ho fa tot Dembélé.

En el minut 87 el jove extrem francès estava a punt de completar un partit sencer amb el Barça després d’unes setmanes sense poder-ho fer, però s’ha sumat al polèmic final de Mateu Lahoz. L’àrbitre valencià ha castigat amb targeta vermella una falta rigorosa d’Araujo, que tot just disputava els primers minuts amb el primer equip del Barça. Dembélé ha aparegut deambulant per la zona i ha deixat anar un comentari que ha ofès Mateu.

El dia que tornava a la titularitat, el dia que deixava a la banqueta la nova estrella de l’equip, el dia que havia fet un dels millors gols amb la samarreta del Barça; Dembélé ha acabat expulsat per dir-li a l’àrbitre “Ets dolent, molt dolent”, segons l’acta del partit.

Més informació

Nou comentari