Del Bosque: “Em faria mal que la Lliga espanyola es quedés sense els equips catalans”

"Hauríem de cosir més i desfer menys. No només els catalans en relació a Espanya, sinó també els espanyols en relació a Catalunya", ha declarat l'exseleccionador espanyol a la 'Cadena SER'

Del Bosque sempre ha exterioritzat que és una persona que aposta pel diàleg constructiu com a eina per solucionar el conflicte entre Catalunya i Espanya. I ho ha tornat a deixar clar en una entrevista a El Larguero de la Cadena SER. L’exseleccionador espanyol ha assegurat, en un to molt conciliador com és habitual en ell, que “em faria mal que la Lliga espanyola es quedés sense els equips catalans”, encara que “això és un tema poc important si es compara amb el de la independència”.

Tots plegats hauríem de cosir més i desfer menys. No només els catalans en relació a Espanya, sinó també els espanyols en relació a Catalunya. Tots tenim els nostres defectes i d’aquesta diversitat ha de sortir alguna cosa bona“, ha valorat un Del Bosque que també ha analitzat altres aspectes de l’actualitat futbolística com el The Best que Leo Messi va guanyar aquest dilluns a Milà: “El The Best reconeix el millor jugador i, ara, crec que aquest és Messi. Em sembla d’aquells jugadors de carrer que regatejava tothom… Ho ha fet davant grans jugadors i contra diferents sistemes de joc. És un gran jugador i té molt bon u contra u, que és un fet que cada vegada costa més de veure. No han tingut en compte no ser campió d’Europa, és veritat, però cal remarcar que va guanyar la Lliga“.

A més, l’exseleccionador d’Espanya també ha opinat que “Valverde és totalment vàlid i està capacitat de sobres” per treure el Barça de la crisi i que Ansu Fati té “una desimboltura inusual per ser tan jove” i, en conseqüència, “Espanya i el seu futbol es beneficiaran d’ell” sense cap mena de dubte. Del Bosque també ha dit la seva sobre el retorn frustrat de Neymar al Camp Nou: “Entre Mbappé i Neymar em quedo amb Neymar per la seva habilitat, el seu toc i la seva precisió. Ara bé, no m’agrada perquè fa moltes ximpleries i no és cap exemple de res. Potser estic equivocat perquè no el conec de res, però parlo per les sensacions que tinc”.

 

 

Més informació

Comentaris

  2019 Setembre 24, 2019 2:19 pm
  Por que así siempre ganaríamos vosotros
  JULIA Setembre 24, 2019 6:00 pm
  QUE BELLO SERIA QUE TODAS LAS PERSONAS MAYORES DE 60 AÑOS MURIESEN AHORA MISMO .
  Mario Setembre 24, 2019 6:45 pm
  Ja us esteu buscant una nova lliga que nosaltres marxem ja ,fins els ous d,escanya
  Àngel Drach Setembre 24, 2019 6:48 pm
  Si és el preu que hem de pagar, el pagarem amb gust!. Independència, ja!

Nou comentari