Món Esport
Definit el calendari electoral del Barça
  • CA

El Barça ha fet oficial, després de la reunió ordinària de la comissió gestora, que les eleccions a la presidència se celebraran el pròxim 24 de gener del 2021. El club blaugrana ha anunciat el calendari electoral, que s’iniciarà el dilluns 14 de desembre, i també ha revelat quin protocol se seguirà per celebrar la jornada amb garanties sanitàries.

En primer lloc, el dia 14 de desembre, la junta gestora de Tusquets es reunirà per aprovar una convocatòria de les eleccions que farà oficialment dos dies després, el dimecres 16. Seguint els terminis fixats pels estatuts, entre el 23 de desembre i l’11 de gener hi haurà la recollida de signatures de suport. El dia 15 començarà una campanya electoral que s’allargarà fins al 22 de gener. El dia 23, és clar, hi haurà la tradicional jornada de reflexió.

D’altra banda, el Barça també ha informat que hi haurà 10 col·legis electorals. S’ubicaran a Barcelona (Camp Nou), Tarragona, Tortosa, Lleida, Girona, Andorra, Madrid, Sevilla, València i Palma. “Aquests dies es concretarà la disposició exacta dels diferents punts de votació i els protocols específics per a cadascuna de les seus. Amb el PROCICAT es farà la revisió del protocol final així com el de cada seu a Catalunya, mentre que en el cas de les seus de fora de Catalunya s’estan fent les gestions necessàries per garantir l’adaptació a la realitat sanitària i a la legislació de cada comunitat”, ha explicat l’entitat culer.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa