Món Esport
Tebas demana als candidats del Barça que “no facin bandera de l’independentisme”
  • CA

Javier Tebas ha tornat a sol·licitar als precandidats a les eleccions del Barça que el club blaugrana “no sigui una bandera de l’independentisme”. El president de LaLiga, que mai no ha amagat la seva ideologia propera a l’extrema dreta, s’ha dirigit als aspirants a la presidència de l’entitat culer, especialment a Joan Laporta i Víctor Font, per demanar-los que “es mantinguin al marge” de la situació actual que viu Catalunya i que “no polititzin” el Barça.

“És bo que les eleccions se celebrin tan aviat com sigui possible i que hi hagi un president que prengui decisions. Necessiten un dirigent i una junta per dotar de tranquil·litat l’incert entorn del Barça. L’únic que demano als candidats és que el club no sigui una bandera de l’independentisme, que estigui al marge d’això i que no es polititzi. Conec Laporta i Font i espero que siguin grans gestors si guanyen les eleccions”, ha apuntat en una entrevista a El Partidazo de la Cadena COPE.

Paral·lelament, i en una conversa a El Transistor d’Onda Cero, Tebas ha deixat clar que “segueixo volent votar Vox”. “Tinc 58 anys, soc com he estat sempre i no seré hipòcrita. Sempre dic el que penso. No he de canviar”, ha manifestat el màxim dirigent de la patronal, que en canvi no vol que el Barça s’impliqui en el moviment social independentista.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa