Món Esport
Noves declaracions incendiàries de l’entorn de Griezmann contra Messi i el Barça
  • CA

Noves declaracions incendiàries de l’entorn d’Antoine Griezmann. Un tiet del davanter del Barça, Emmanuel Lopès, ha participat en un documental de la televisió francesa M6 i ha pronunciat unes paraules que han generat encara més polèmica. “Estava convençut que l’Antoine no triomfaria en els primers sis mesos a Barcelona, però no m’esperava que durés un any. A més, amb Messi per allà… Jo sé el que passa dins i no és fàcil”, ha començat.

“Hi ha coses que encara no es poden explicar. Però no es treballa prou. En general, al Barça no es treballa. Els entrenaments estan fets perquè agradin a certes persones. D’altres no necessiten treballar gaire per ser bons. Per a l’Antoine és a l’inrevés: necessita treballar molt per ser bo”, ha continuat valorant l’oncle de Griezmann, unes paraules que s’han interpretat com un dard enverinat cap a Leo Messi.

L’entorn del francès ha confirmat que les paraules són del seu tiet, però que el futbolista no pot controlar tot el que diuen les persones que l’envolten. També ha destacat que Emmanuel Lopès va fer aquestes declaracions ja fa un temps, abans que Koeman arribés a la banqueta del Barça. El tècnic holandès ja ha dit més d’una vegada que una de les coses més importants que ha fet des que dirigeix l’equip blaugrana és canviar alguns mals hàbits del vestidor.



Comentaris

  1. Icona del comentari de: Cavaller negra a novembre 12, 2020 | 18:19
    Cavaller negra novembre 12, 2020 | 18:19
    Un tiet sempre es un tiet que recolza al nebot. Pero en aquest cas, digui el que digui, aquest nebot, té moltes, moltes ocasions de gol i d'algun penal, i NO MARCA. Va costar molt millions perque marques gols, i d'aixo ja va unes temporades, i encara les veu passa.........i no marca. Senyor, no justifiqui el que no es pot justificar, ni dongui les culpes als altres. El seu nebot, solet devant de porteria no marca gols, i es un grapat d'oportunitats. No es bo que voste parli, millor mut i me
  2. Icona del comentari de: És l'herencia... a novembre 12, 2020 | 21:59
    És l'herencia... novembre 12, 2020 | 21:59
    ...de Bartomeu

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa